Cod oferta: 000333
Disponibilitate: Activa
145.00 EURO/PERS

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

 

Weekend la ISTANBUL

“Fosta Capitala a Imperiului Bizantin ”

 

Data de plecare: 09.12.2021

 

ZIUA 1:   Intalnire cu ghidul la ora 20.00 si plecare din Bucuresti la ora 20.30 – Gara de Nord  (vis a vis de Coloane, la Parculet), pe traseul Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo (se circula  noaptea).

ZIUA 2: Sosire ISTANBUL. Timp liber pentru cumparaturi in Marele Bazar sau in magazinele din cartierele Laleli si Sultanahmet. Cazare  Istanbul hotel  3* (zona Laleli).

ZIUA 3: Mic dejun.  Optional - Croaziera pe Bosfor + pranz + transfer : unde vom admira panoramic: Palatul Dolmabahce, Palatul Beylerbeyi, Palatul Ciragan, cartierele rezidentiale din ambele parti ale Istanbulului (europeana si asiatica), fortareata Rumeli (intrarile la obiective se platesc separat). Dupa-amiaza program liber.  Seara optional – SPECTACOL DERVISII ROTITORI.  Cazare  Istanbul hotel  3*(zona Laleli).

ZIUA 4: Mic dejun. Plecare la ora 09.00 spre tara. Sosire in Bucuresti in jurul orei 22.00 (in conditii normale de vreme, trafic, formalitati vamale etc.).       

 

PRET: 145 eur/pers.

 


PRETUL INCLUDE: transport cu autocar clasificat pentru transport international (scaune rabatabile, aer conditionat, instalatie audio / video) // 2 nopti cazare in camere cu 2 – 3 paturi + mic dejun – Istanbul/Hotel 3* // asistenta turistica // ghid local vorbitor de limba engleza // parcari.

PRETUL NU INCLUDE:  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) , optionale: Croaziera pe Bosfor cu pranz si transport autocar  = 40 eur/pers.;  Spectacol Dervisii Rotitori + transfer hotel – spectacol – hotel = 40 eur/pers.// asigurarea medicala .

NOTA: Supliment single 45 є

Grup minim: 25 pers.

Pentru un grup mai mic de 20 – 24 pers pretul se majoreaza cu 25 euro.

Conditii Financiare:

Termene de plata:

20% din pretul pachetului de calatorie la inscriere;
30% din pretul pachetului de calatorie cu minim 30 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului de calatorie cu minim 20 zile inaintea plecarii.

Conditii de anulare/penalizari

 20% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 45 zile calendaristice inainte de data plecarii;

 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 44 - 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;

 50% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 29 - 16 zile calendaristice inainte de data plecarii;

100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face in interval mai mic sau egal de 15 zile calendaristice inainte de data plecarii sau pentru neprezentarea la program.

 

OBSERVATII:

·        avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).

·        distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;

·        asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!