Cod oferta: 000100
Disponibilitate: Activa
0.00 Lei/pers.

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

Ce vom face in cadrul acestui Atelier: Atmosfera de sarbatori cu brad impodobit, primirea grupului se face de MOS CRACIUN care va impartii  bomboane de ciocolata copiilor, iar craciunitele cafea si vin fiert pentru adulti.

Se picteză  un globulet din sticlă (dimensiune 8 cm) care va fi luat acasa ca amintire.  Se asigura echipament de lucru.

Pana se usuca globuletul vom face plimbarea cu sania trasa de cai  (daca avem zapada) sau PLIMBAREA CU ATV-ul (o tura de pista cu insotitor).

Se poate  vizita :  Complexul Muzeal Golești  sau Man. Curtea de Arges (intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse).


TARIFUL INCLUDE: transport cu miniautocar (30 locuri) / autocar clasificat (50 – 55 locuri); activitati; masa de pranz.
TARIFUL NU INCLUDE: intrarile la obiectivele turistice; parcarile auto; alte servicii decat cele mentionate.
NOTA: Tarifele sunt exprimate in lei/platitor. La solicitare, Agentia poate pune la dispozitia grupurilor servicii de ghid si asistenta turistica; Ziua turistica dureaza max. 12 ore.  Rezervari din timp. 
OBSERVATIE: Este considerata rezervare ferma dupa semnarea contractului si achitarea unui avans, iar diferenta se achita cu 2-3 zile inainte de efectuarea excursiei. Prezenta oferta este parte integranta a contractului de prestari service.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!