Cod oferta: 000333
Disponibilitate: Activa
430.00 EURO/PERS

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

TURCIA - Sejur MARMARIS


Date de plecare: 23.06; 21.07; 18.08.2018


Traseu : Bucuresti – Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo – Stara Zagora – Eceabat – Canakkale – Izmir – MARMARIS si retur.


Cazare: HOTEL HALICI 3* sau similar

Acest hotel situat în stațiunea Marmaris, la 100 de metri de Marea Mediterană, oferă camere cu aer condiționat, TV și balcon privat. Grădinile hotelului includ 2 piscine cu secțiune pentru copii. Pardoseala din gresie și cuverturile de pat aurii îi conferă fiecărei camere de la Otel Halici un aspect luxos. Fiecare dintre ele are telefon și baie privată. Mesele sunt oferite la restaurantul de la Halici. Veranda alăturată este orientată spre grădinile cu vegetație luxuriantă și este un loc de relaxare unde poate fi savurat un cocktail sau o gustare de la barul de lângă piscină sau de la cafenea. Facilitățile de grătar sunt disponibile la barul de lângă piscină, între anumite ore.

Acest hotel disponibil nonstop se află la 95 km de Aeroportul Dalaman. Castelul din Marmaris este la 700 de metri, iar centrul orașului se află la 300 de metri.


PRET: 430 eur/pers.


Grup 28 pers. platit 


PRETUL INCLUDE: Transport cu autocar 3** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari //  7 nopti  cazare in camer  DBL si TRL cu demipensiune // traversarea cu ferry boat-ul la Canakkale .

PRETUL NU INCLUDE : asigurarea medicala // biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult  si nici ghizii pt. acestea) // alte servicii decat cele mentionate.

ACTE NECESARE: Pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic.

NOTA: Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 2,5 %) 

Obiective turistice Marmaris
Muzeul Marmaris se afla in cadrul Castelului Marmaris, iar expozitiile sale includ obiecte nautice si piese cu valoare istorica sau etnografica: amfore din perioadele elena, romana si bizantina, obiecte din sticla si ceramica, monede si ornamente descoperite in regiunile Knidos, Hisaronu si Burgaz, tesaturi, obiecte de mobilier traditional, vase de bucatarie, arme si ornamente din perioada otomana. 

Mormantul Sarianei se afla pe pantele de nord-est ale orasului Marmaris si a fost construit in stil otoman. Sariana a fost faimoasa datorita profetiilor sale. Ea a ajutat trupele otomane prezicand cucerirea Rodosului si i-a prezis lui Suleiman Magnificul ca va castiga. 

Castelul Marmaris - Micul castel a fost construit in 1522, in timpul domniei lui Suleiman Magnificul. Daca l-am asculta pe Gerodot, acesta ne spune ca inca din 3000 i.e.n. pe locul de astazi a statiunii Marmaris se afla o cetate. In epoca elena regiunea Caria a fost invadata, iar castelele asediate, de Alexandru cel Mare. Locuitorii asezarii si-au ingropat bunurile cel mai de pret in castel si au fugit in munti. Invadatorii au apreciat valoarea strategica a castelului si l-au reparat, pentru a-l putea utiliza in continuare.

Centrul istoric al statiunii Marmaris este situat pe o peninsula si consta intr-o aglomerare de case pe jumatate din lemn, in jurul castelului medieval. La poalele dealului se afla portul cu dane pentru iahturi si feriboturi. In aceasta parte a orasului Marmaris veti gasi numeroase restaurante si cafenele, precum si un bazar animat. 

Baia turceasca Armutalan Hamam se afla la 2 km de centrul orasului Marmaris, in spatele spitalului guvernamental. Exista un serviciu de naveta gratuit intre Tansas Shopping Centre, cateva hoteluri si oficii turistice si Hamam. 

Atlantis Waterpark este cel mai mare parc de distractii acvatic din Marmaris si locul in care va puteti petrece o zi intreaga. Parcul are atractii pentru toate varstele, numeroase tobogane, piscina cu valuri, mini golf, bowling, restaurante si baruri. Atlantis Waterpark se afla in mijlocul plajei Longbeach (Uzunyali), la scurta distanta de hoteluri, restaurante si centre de shopping.

EXCURSII OPTIONALE:
1. Croaziera in Insula Rhodos (COLOSUL din RHODOS - una din cele 7 minuni ale lumii) - deplasare pietonala (aprox. 2 ore) pe traseul : Piata martirilor evrei, Piata Hipocrates, str. Cavalerilor, portul Mandraki, apoi timp liber - sugestii (vizite individuale): shopping, castelul, muzeul de arheologie. 
2. Plimbare cu vaporasul pe mare si in Delta raului Dalyan (unde broastele testoase uriase, 1,5 m – 300 kg isi depun ouale) si popas (plaja si baie in mare) in Insulele Kaunos (morminte sapate in stanca).

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!