Cod oferta: 00014
Disponibilitate: Activa
405.00 EURO/PERS

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

SERVICII INCLUSE:

 • transport cu autocar clasificat pentru curse internationale conform traseului;
 • 6 nopti cazare si masa: 4 nopti cazare cu All Inclusive la hotel 4* in Ayvalik, 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Istanbul;
 • tur de oras pietonal de o jumatate de zi (3 – 4 ore) cu insotitorul de grup in Ayvalik;
 • tur de oras pietonal de o jumatate de zi (3 – 4 ore) cu insotitorul de grup in Istanbul;
 • vizita la Troia;
 • vizita in orasul Edirne la Moscheea Selimiye;
 • insotitor de grup din partea agentiei;


NU SUNT INCLUSE IN PRET: 

 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale;
 • bacsisuri (se practica in Turcia): 15 EURO/persoana, se achita reprezentantului agentiei;
 • biletele de ferryboat Eceabat/Canakkale si Yalova/Gebze, total 10 euro/ persoana, se achita la fata locului;
 • asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata): 24 lei/persoana (persoane pana la 60 de ani);


GRUP MINIM DE 35 PERSOANE

Pentru un grup de 34-25 persoane, pretul se majoreaza cu 25 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 25 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza.


PRETURI INFORMATIVE PENTRU EXCURSII OPTIONALE

 • Insula Lesvos – Mytilini 55 EURO / persoana (include: transfer de la hotel in port, bilet de vapor, transport autocar pe insula)
 • Vizita la Pergam: 45 EURO / persoana (include transport autocar, bilet de teleferic si bilet de intrare la Pergam)

CONDITII DE RETRAGERE / PENALIZARE:

TERMENE DE PLATA:

 • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 
 • 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii; 
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii; 
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare. 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.


TERMEN DE INSCRIERE: Cu 3 saptamani inainte de data plecarii

 1. Documente necesare calatoriei: intrarea in Turcia se face doar pe baza pasaportului valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara. MAE recomanda cetatenilor romani care calatoresc in Turcia sa detina, pe langa pasaport, si cartea de identitate, care contine date suplimentare de identificare. Copiii au nevoie de pasaport individual.
 2. Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
 3. Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din Turcia conform standardelor proprii.
 4. Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei.
 5. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 6. Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 7. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuarii cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
 8. Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 9. Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
 10. Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia tour-operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este  calculat pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.
 11. Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.


CIRCUIT TURCIA

Canakkale – Troia – Kusadasi –  Efes – Pamukkale - Istanbul

 

Data de plecare : 01.08.2020

 

ZIUA 1: Intalnire cu reprezentantul agentiei in fata Parcul Tineretului vis a vis de Lic Sincai, la ora 05.00. Plecare la ora 05:30 pe traseul RUSE – VELIKO TARNOVO - KAPITAN ANDREEVO (punct vamal) - traversarea STRAMTORII DARDANELE  cu ferry – boat-ul - CANAKKALE . Cazare Canakkale hotel 3*.

ZIUA 2:  Mic dejun. Plecare din Canakkale  la ora 09.00. TROIA - vizita cetatea Troia  ( cine nu a visat sa vada cetatea lui Priam si a lui Paris ) – BERGAM (cu impresionanta Acropola a regelui Eumenes al II-lea) -  Selciuk – KUSADASI. Cazare si cina  Kusadasi hotel 3* .

ZIUA 3: Mic dejun. Excursie la EFES ( orasul unde s-a inaltat una dintre cele 7 minuni ale lumii antice). Se viziteaza: Casa Fecioarei Maria si Basilica Sf. Ioan. Cazare si cina  Kusadasi hotel 3* .

ZIUA 4: Mic dejun. Timp liber pentru plaja. Cazare si cina  Kusadasi hotel 3* .

ZIUA 5: Mic dejun. Excursie la PAMUKKALE - terasele de calcar de la Pamukkale – fenomen natural unic (intrare optionala).  . Cazare si cina  Kusadasi hotel 3* .

ZIUA 6: Mic dejun. Plecare spre Istanbul . Cazare Istanbul hotel 3*.

ZIUA 7: Mic dejun. Timp liber pentru cumapaturi sau tur pietonal in zona istorica a orasului – Sultanahmet . Cazare Istanbul hotel 3*.

ZIUA 8: Mic dejun. Plecare spre tara.

PRET: 405 eur/pers

 

PRETUL INCLUDE:  transport cu autocar clasificat pentru transport international ( scaune rabatabile, aer conditionat, instalatie audio / video) // 7 nopti cazare in camere cu 2 – 3 paturi: 1 n. + mic dejun – Canakkale/Hotel 3*; 4 n. + demipensiune – Kusadasi/Hotel 3*; 2 n. + mic dejun – Istanbul/Hotel 3* // BONUS - Excursie la TROIA,  BERGAM // GRATUIT – Excursie EFES  si PAMUKKALE + ghid local // ghid insotitor // parcari // bilete ferry-boat Canakkale.

PRETUL NU INCLUDE:  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si ghizii pentru acestea // asigurarea medicala // asigurarea storno . NOTA: Supliment single 65 є

CTE NECESARE: pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. 

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Poate te intereseaza si