Cod oferta: 00000300
Disponibilitate: Activa
305.00 €/pers.

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare


TRANSFAGARASAN


Data de plecare: 20.07.2019Ziua 1 – 20.07.2019: Plecare din Bucuresti la ora 06.00 de la Nitu Vasile si 06.15 de la Gara de Nord (vis a vis de Coloane) , pe traseul: Pitesti – Curtea de Arges (se viziteaza Manastirea si fantana lui Manole). Ne indreptam spre Cetatea Poienari si apoi vom ajunge la Barajul Vidraru (scurt popas). Pornim spre tunelul Balea (850 m) si ajungem la BALEA LAC (popas de 1 ora) – BALEA CASCADA (vizita). Traseul continua spre Cartisoara (se viziteaza Muz. Badea Cartan).  Sosire in PALTINIS. Cina si cazare PENSIUNE 3* 

Ziua 2 – 21.07.2019: PALTINIS  (mic dejun) . Se viziteaza Schitul Paltinis. Plecare spre Sibiu - turul pietonal: Piata Mare cu Turnul Sfatului, simbolul orasului, Palatul Brukenthal (sec. XVIII) care gazduieste Muzeul Brukenthal cu o valoroasa colectie de pictura, Catedrala Evanghelica (sec. XIV), una dintre cele mai vechi si mai impresionante constructii gotice din Transilvania, Catedrala Sf. Treime, Casa Haller, care pastreaza multe elemente din cladirea originala renascentista din sec. XV-XVI (ca: blazonul, arcadele de la intrare si decoraiunile), Casa Lutsch, despre care se crede ca a fost construita in sec. al XV-lea de regele Sigismund (cu sopul de a-I gazdui pe regi, voievozi si inalti demintari) si care poarta numele unuia dintre proprietarii sai din sec. XVI-XVII, Primaria in atil art-nouveau, Podul Minciunilor (sec XIX). Sosire in Bucuresti in jurul orei 21.00.Pret: 305 lei/pers.


Pretul include: transport autocar clasificat // 1 noapte cazare in camere de 2 si 5 locuri in Paltinis - Pensiune 3* // masa: demipensiune // Mini spa 18:00 – 22:00 //Apa, ceai cafea, gratuity si nelimitat pe toata durata sejurului // asistenta turistica.

Pretul nu include: intrarile la obiectivele/manastirile turistice // cheltuielile personale.

Observatii: Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale. Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului. Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

• Supliment camera single 50 lei

• Grup minim : 35 persoane. 

• Copil 2 – 10 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere  150 lei

• Avans la inscriere 100 lei / persoana

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!