Cod oferta: 00153
Disponibilitate: Activa
1,020.00 LEI/PERS

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

SAMBATA DE SUS   (pensiune 3*, camera cu 2 - 5 locuri, baie proprie, restaurant, loc de joaca)

Dus: Bucuresti – Sinaia – Brasov – Fagaras – SAMBATA DE SUS // Retur: Sambata de Sus – Sibiu - Pitesti -  Bucuresti

Ziua 1: Intalnire la ora si locul stabilite in contract. Se viziteaza: Man. Caraiman, Prima Scoala Romaneasca – Brasov, Cetatea Fagarasului.  (cina si cazare).
Ziua 2: Mic dejun. Deplasare Parcul de Aventura Dragus – Activitate: Tir cu Arcul (10 sageti/copil). Pranz . Se viziteaza:  Man. C. Brancoveanu. (cina si cazare).
Ziua 3: Mic dejun. Excursie cu autocarul la Balea Lac. Se viziteaza: Muzeul Badea Cartan.  Pranz la pachet. (cina si cazare).
Ziua 4: Mic dejun. Deplasare Parcul de Aventura Dragus – Activitate: Traseu Aventura sau Paintball (100 bile/copil). Pranz . Se viziteaza:  Herghelia de cai Lipitani de la Sambata de Jos . (cina si cazare).
Ziua 5: Mic dejun. Excursie cu autocarul la Sighisoara. Pranz la pachet.  Foc de tabara. (cina si cazare)
Ziua 6: Mic dejun. Timp liber . Pranz. Se viziteaza:  Siubiul si Man. Cozia.

Date de plecare: 26.06;03.07, 10.07, 17.07, 24.07, 31.07; 07.08, 14.08, 21.08, 28.08.2017


Nr. pers. platitoare
Grup 30 pers. platit.
Grup 20 pers. platit.
Grup 15 pers. platit.
Tarif/pers.
1.020 lei
1.005 lei
1.085 lei

TARIFUL INCLUDE: transport cu autocarul/ramane pe toata perioada taberei; excursiile enuntate, 5 nopti cazare + pensiune completa; activitati; diplome.
TARIFUL NU INCLUDE: parcari, intrarile la obiectivele turistice, taxe de intrare in oras, facilitatiile de la structuriile de cazare (internet, piscina, agreement etc), mocanita, IMS,  alte decat cele solicitate.
Nota: in cazul unor situatii neprevazute ( ex.conditii meteo, stare imperfecta a drumurilor etc.) programul taberei poate fi modificat de comun acord intre organizatori, fara a modifica radical structura acestuia.Recomandare: Copii sa aibe in bagaj propriile lor prosoape de  fata si corp. Obligatoriu TINUTA SPORT  pentru drumetii si activitati. Oferta este valabila in limita locurilor disponibile!

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!