Cod oferta: 0000002010
Disponibilitate: Activa
975.00 EURO/PERS

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

RUSIA

Moscova - Sankt Petersburg

Plecari: 08.05, 09.05, 18.09, 19.09, 25.09, 26.09.2020

(7 zile/6 nopti)

_________________________________

Rusia este una dintre cele mai iubite destinatii de vacanta. Este cea mai mare tara din lume si ascunde multe cufere cu atractii turistice, o mie si una de povesti de dragoste celebre, povesti pline de mister, seductie si spionaj in timpul Razboiului Rece.

Descopera Moscova, un oras definit prin mister. Lasa-te absorbit de atmosfera unei Rusii comuniste, cu o arhitectura solida, sculpturi reci si o grandoare neobosita pe care o gasesti la fiecare pas. O frumusete ciudata, dar cu mare incarcatura emotionala.

Patrunde apoi intr-unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii - Sankt Petersburg, palate magnifice si poduri baroce, muzee cu inegalabile colectii de arta. O extraordinara istorie si traditii culturale care au inspirat literatura si muzica!

PROGRAMUL CIRCUITULUI:

 

Ziua 1: BUCURESTI - MOSCOVA

Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 11:20, pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT, cu destinatia Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:25. Cazare la hotel 4* in Moscova.

Ziua 2: MOSCOVA, tur de oras

Mic dejun. In aceasta zi, vom avea un tur panoramic de oras ce include: Piata Rosie, construita in secolul al XVI-lea de Ivan cel Grozanic, Parcul Victoriei, Arcul de Triumf, Casa Alba, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, monumentul lui Puskin de pe strada pietonala Arbat, precum si alte obiective emblematice ale actualei capitale. Continuam vizita orasului cu o plimbare de o ora cu metroul moscovit, atractie turistica de prima mana, in special pentru decorurile spectaculoase si unice ale fiecarei statii. Dupa incheierea turului, va propunem o vizita optionala a Complexului Kremlin, cu vizitarea a doua dintre catedrale (rezervarile ferme se fac din tara, cu minim 2 saptamani inainte de plecare). Minunat monument arhitectonic si de arta, odinioara fortareata, Kremlinul gazduieste astazi cele mai frumoase palate si catedrale din Rusia.

Ziua 3: MOSCOVA - SANKT PETERSBURG (zbor)

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa companiei AEROFLOT cu destinatia Sankt Petersburg. Sosire in fosta capitala a Rusiei la ora 13:55. Transfer si cazare la hotel 4* in Sankt Petersburg.

Ziua 4: SANKT PETERSBURG, tur de oras

Ziua de astazi o dedicam fostei capitale a Rusiei, Sankt Petersburg, unde vom avea un tur panoramic de oras. Vom admira cele mai insemnate monumente ale orasului, cu o bogata istorie si o arhitectura originala - o reala mostenire culturala. Avem ocazia sa ascultam povesti uimitoare si sa facem fotografii de neuitat la principalele atractii istorice si arhitecturale, precum Catedrala Kazan, Palatul de Iarna, Insula Vasilievsky, Catedrala Sfantului Isaac, Piata Senatului, Piata Palatului. De asemenea, admiram strada Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri. Dupa amiaza, optional, se poate vizita fortareata Petru si Pavel (cea mai veche constructie), fosta capitala a Imperiului Rus - acum emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei. Seara, optional, va propunem un spectacol folcloric traditional rusesc.

Ziua 5: SANKT PETERSBURG - PETERHOF (optional)

Mic dejun. Optional, va propunem o excursie la Petrodvoret (Peterhof), resedinta de vara a tarilor rusi. Aici vom vizita Marele Palat si gradina principala unde sunt amplasate statuia lui Samson cu leul si fantanile in cascada. Spectaculosul Peterhof, este situat in Golful Finlandei, la 34 km de Sankt Petersburg si atrage mii de turisti datorita parcurilor si palatelor sale faimoase. Peterhof este faimos si datorita fantanilor sale, care sunt frecvent comparate cu cele de la Versailles. Marea Cascada are in centru fantana lui Samson, aceasta fiind desemnata drept simbol al parcului. Fiind fosta resedinta de vara a tarilor, Peterhof este un conglomerat de palate, Marele Palat fiind cel mai important. A fost ocupat in timpul celui de-al doilea razboi mondial de catre nazisti, care l-au lasat in ruina, iar reconstructia palatelor si a parcurilor a transformat locul intr-o expozitie a splendorii vietii regale. Puteti admira salile decorate stralucitor cu aur, marmura si numeroase oglinzi. Frumusetea Peterhofului, a superbelor fantani si a palatelor sale, nu a lasat niciun vizitator indiferent si nici dvs. nu veti face exceptie de la regula.

Dupa amiaza, timp liber sau optional, vizita la marile catedrale ale Sankt Petersburgului: Catedrala Sfantului Isaac (a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume), Catedrala Mantuitorului Insangerat si Catedrala Fecioarei din Kazan.

Ziua 6: SANKT PETERSBURG - PUSKIN (optional)

Mic dejun. In cursul diminetii, optional, se poate face o vizita la fosta resedinta a tarilor Rusiei - astazi spatiul care gazduieste celebrul Muzeul de Arta Ermitaj. Colectia lui nepretuita este expusa in cinci cladiri istorice, una dintre ele fiind Palatul de Iarna, fosta resedinta oficiala a familiei regale a Rusiei, de altfel si cea mai spectaculoasa. Camerele palatului, decorate cu marmura si aur, asigura un fundal fin pentru comorile Ermitajului. Aceasta colectie unica contine peste 3 milioane de exponate, inclusiv picturi ale lui Leonardo da Vinci sau Raphael. De asemenea, de o mare insemnatate sunt si colectiile exponatelor de arta egipteana, orientala si din Grecia Antica. Veti fi de-a dreptul coplesiti de frumusetea muzeului si cu siguranta nu veti uita acest loc magnific si legendar.

Dupa-amiaza, va propunem o excursie in orasul Puskin, unde vom putea vizita Palatul Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului. Palatul de vara este inima Satului Tarilor (Tsarskoe Selo), unul din cele mai pitoresti parcuri ale fostei resedinte ale tarilor rusi, unde veti simti atmosfera stilului vietii regale si intreaga sa maretie. In zilele noastre, legendara Camera de Chihlimbar (unde rasina acoperea peretii, intr-un stil magnific si stralucitor), precum si interioarele radiante au recapatat in cele din urma fosta lor splendoare, pierduta in urma distrugerilor realizate in timpul celui de al doilea razboi mondial. Astazi, mii de turisti vin la Puskin sa admire superbele parcuri si Palatul Ecaterinei.

Ziua 7: SANKT PETERSBURG - BUCURESTI

Eliberarea camerelor si transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa AEROFLOT, Sankt Petersburg - Bucuresti (schimbarea cursei la Moscova). Sosire la Otopeni la ora 00:15.

 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _

PRET/persoana: 975 EURO

(loc in camera dubla, taxe incluse)

Pret pentru a treia persoana, adult sau copil (pat suplimentar in camera dubla): 960 EURO.

ATENTIE: patul suplimentar este pat pliant si va fi adaugat intr-o camera dubla, spatiul fiind limitat.

Camerele cu 3 ocupanti sunt la cerere.

Supliment camera single: 175 EURO / persoana

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

SERVICII INCLUSE:

·        transport cu avionul Bucuresti - Moscova si retur Sankt Petersburg - Moscova - Bucuresti cu compania AEROFLOT;

·        transport avion cursa interna: Moscova - St. Petersburg cu compania AEROFLOT;

·        transferuri aeroport - hotel - aeroport;

·        6 nopti cazare cu mic dejun: 2 nopti in Moscova la hotel 4* si 4 nopti in Sankt Petersburg la hotel 4*;

·        tururi panoramice cu ghid local in Moscova si Sankt Petersburg;

  • vizita Metrou Moscova - cu intrare la statiile reprezentative;

·        insotitor roman de grup;

  • taxa viza si procesare acte (poate suferi modificari);

·        taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).

 

Nota: Taxa de viza si taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv luna noiembrie 2019. In situatia majorarii de catre consulat sau de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data aplicarii pentru viza sau a emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

NU SUNT INCLUSE:

·        asigurare medicala de calatorie (obligatorie), suma minima asigurata trebuie sa fie de 30.000 euro;

·        asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;

·        bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 25 EURO/persoana - se practica in Rusia, se achita la sosirea in tara de destinatie;

·        excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse;

·        bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program.

 

 

 

CONDITII DE PARTICIPARE:

DE ACEASTA OFERTA POT BENEFICIA SENIORII (persoane cu varsta peste 55 ani). Persoanele cu varsta sub 55 ani (care nu sunt insotite de cel putin un senior in camera) se pot inscrie contra unui supliment de 35 euro/persoana/sejur.

 

LISTA INFORMATIVA HOTELURI:

Plecari

Moscova

St. Petersburg

08.05, 18.09, 25.09

hotel Korston 4*

www.korston.ru/moscow

hotel Dostoevsky 4*

www.dostoevsky-hotel.ru

09.05, 19.09, 26.09

hotel Korston 4*

www.korston.ru/moscow

hotel Sankt Petersburg 4*

www.hotel-spb.com/hotel-spb-com.nsf/main/en

NOTA: In situatia in care hotelurile sunt schimbate din motive ce nu tin de agentie, acestea vor fi inlocuite cu unitati de cazare de categorie similara.

 

ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):

Bucuresti 13:20 - Moscova 16:25                                                                           durata zborului: 3h05min

Moscova 12:25 - Sankt Petersburg 13:55                                                              durata zborului: 1h30min

Sankt Petersburg 17:35 - Moscova 19:00                                               durata zborului: 1h25min

Moscova 20:55 - Bucuresti 00:15                                                                           durata zborului: 3h20min

 

EXCURSII OPTIONALE:

  • Vizitare Kremlin cu ghid local (plimbare prin interiorul Kremlinului si vizitarea a doua catedrale): 45 euro/persoana;
  • Fortareata Petru si Pavel: 25 euro/persoana;
  • Vizitare Ermitaj cu ghid local: 40 euro/persoana;
  • Excursie Marile Catedrale ale St Petersburgului: 45 euro/persoana;
  • Seara folclorica traditional ruseasca: 65 euro/persoana;
  • Excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei, inclusiv Camera de Chihlimbar: 70 euro/persoana;
  • Excursie Peterhof (Marele Palat si parcuri): 75 euro/persoana;

NOTA: Preturile excursiilor optionale sunt valabile pentru minim 25 participanti si au fost calculate pe baza tarifelor din luna noiembrie 2019. Acestea sunt informative, iar preturile finale vor fi comunicate inainte de plecare.

 

GRUP MINIM:

25 persoane. Pentru un grup de 20-24 persoane, pretul se majoreaza cu 35 EURO/ persoana. Pentru un grup de 15-19 persoane, pretul se majoreaza cu 55 EURO/ persoana. Pentru un numar mai mic de 15 participanti pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula acest program daca nu se vor inscrie minim 15 participanti pana cu 2 luni inainte de plecare. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:

ü  pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii din calatorie, cu minim 2 pagini libere;

ü  copie pasaport

ü  fotografie color tip pasaport (pe fundal alb);

ü  formular tipizat, completat electronic prin intermediul site-ului http://visa.kdmid.ru (se va completa de catre turist sau de catre agentul care efectueaza inscrierea);

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Poate te intereseaza si