Cod oferta: 00081
Disponibilitate: Activa
650.00 Lei/pers.

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare


MARAMURES si BISERICILE DE LEMN

 

Data plecarii: 02.07.2020

Ziua 1 : Plecare din Bucuresti, pe traseul  Bucuresti – Ploiesti – Busteni  – Brasov – Sighisoara (se viziteaza Cetatea ) - Muzeul Tarancii Maramuresene, muzeu specific artei traditionale maramuresene . Cina si cazare in zona Moisei la pensiune de 3 *.

Ziua 2 : Mic dejun. Vizitam: Manastirea Barsana (manastire de maici cu hramul „Soborul celor 12 Apostoli”) si  cele mai frumoase biserici din lemn din Maramures care se afla pe Valea Izei, pe care o vom descoperi astazi. Vizitam bisericile din lemn din Surdesti“Sfinții Arhangheli” , Budesti “Sfântul Nicolae” si Ieud -  “Naşterea Maicii Domnului” , toate in patrimoniul UNESCO. . Cina si cazare in zona Moisei la pensiune de 3 *.

Ziua 3 : Mic dejun. Optional  - Plimbare cu mocanita pe Valea Vaserului. Dupa amiaza deplasare Borsa – drumetie Cascada Cailor (sau telescaun spre Cascada Cailor). Cina si cazare in zona Moisei la pensiune de 3 *.

Ziua 4: Se viziteaza:  Manastirea Sfânta Ana Rohia (mânăstire de călugări ctitorită în 1923 de preotul Nicolae Gherman în memoria ficei sale Ana; Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului pictată la muntele Athos; Casa poetului cu Chilia parintelui Nicolae Steinhardt) . Pauza de pranz in Cluj Napoca. Plecare spre Bucuresti.


PRET: 650 lei/pers.


Pretul include: transport autocar clasificat // 3 nopti cazare in camere de 2 si 4 locuri - pensiune 3 * // masa:  demipensiune  // asistenta turistica.

Pretul nu include: intrarile la obiectivele/manastirile turistice // cheltuielile personale.

Nota: pretul este calculat pentru grup de min. 35 pers. platitoare.

Observatii: Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale. Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului. Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!