Cod oferta: 000151
Disponibilitate: Activa
165.00 eur/pers

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

PELERINAJ LA SFANTUL SPIRIDON

CORFU - GRECIA


Data plecarii: 10.12.2017


Ziua 1 – 10.12.2017: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19:30 – in fata Parcului Tineretului (vis a vis de Liceul Sincai), in vederea imbarcarii si deplasarii pe traseul  Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia- Kulata - Promahonas. Pe timpul noptii se va traversa Bulgaria.

Ziua 2 – 11.12.2017: Sosire in Grecia si continuarea traseului spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare in Corfu la Hotel 3*.  Participare la slujba de priveghere de la Catedrala Sf Spiridon. ( deplasare pietonala).

Ziua 3 – 12.12.2017:  Mic dejun. Plecare catre Catedrala Sf  Spiridon pentru a participa la Sf Liturghie. 

Cazare in Corfu Hotel 3*.

Ziua 4 – 13.12.2017: Mic dejun. Imbarcare pe ferry – boat ora 10.30 ( Corfu – Igoumenitsa ) si continuarea drumului spre Kalambaka. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor ). Vizitarea Complexului Monahal Meteora ( vizitam 1 manastire), continuam traseul pe Valea Tempi unde vom opri pentru inchinare la Manastirea Sfanatei Paraschevi vindecatore de boli de ochi. Cazare in Paralia Katerini Hotel 3*.

Ziua 5 – 14.12.2017: Mic dejun. Vizitam Manastirea Sfantul Efrem Sirul , situata la poalele Muntelui Olimp, apoi plecare spre tara cu oprire in Salonic, unde vizitam: Catedrala Sf Dimitrie cu moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf Anisia, Biserica Sf  Sofia loc unde se afla moastele Sf Vasile cel Nou si Catedrala Mitropolitana care adaposteste moastele Sf. Grigorie Palama. Continuarea traseului spre Bulgaria. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic. 


Pret : 165 eur /pers.


Servicii incluse:  transport autocar clasificat pentru transport international //   3 n. cazare in camere duble si triple -  hoteluri de 3* + mic dejun:  1 n. cazare  Paralia Katerini, 2 n. cazare Corfu //    excursiile si vizitele cuprinse in program //  ghid // Bilet de ferry-boat-ul: Igoumenitsa – Corfu - Igoumenitsa.

Servicii neincluse:  asigurarea medicala de calatorie //  taxele de intrare la obiectivele turistice // parcari.

Nota: GRUP MINIM: 35 PERSOANE. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 15 zile inaintea plecarii. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza. Categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Grecia. Programul se adapteaza in functie de trafic si de programul fiecarui obictiv turistic.

Acte necesare: CI sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.  


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!