Cod oferta: 00102
Disponibilitate: Activa
390.00 LEI/PERS

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

PELERINAJ LA MANASTIRILE DIN DOBROGEA si Croaziera in DELTA DUNARIData plecarii: 24.08.2019


Ziua 1 : Bucuresti –  Constanta (se poate vizita Delfinariu, plimbare pe faleza din Constanta) – Manastirea si Pestera Sf Ioan CASIAN - TULCEA. Cazare Hotel Europolis 3* sau similar. 

Ziua 2 : TULCEA (mic dejun). La ora 10.00 - Croazieră în Delta Superioară (3 ore) + Pranz pescaresc. Mănăstirea Saon - Bucuresti . 


Pret: 390 lei/pers

Grup min. 35 pers


Pretul include: transport autocar clasificat pentru curse internationale; 1 noapte cazare in camera de 2 si 3 locuri + mic dejun  – Tulcea/ Hotel Europolis 3*; Croaziera in Delta Superioara (3 ore) ; Pranz pescaresc (bors de peste, saramura de crap cu mamaliguta, chec cu cacao si stafide si apa); insotitor de grup.

Pretul nu include:  intrarile la alte obiective turistice .

Observatii: Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale. Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului. Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.


Ora intalnirii: 06.50 / Ora plecarii: 07.00 // Locul plecarii: Gara de Nord – vis a vis de Coloane

si 

Ora plecarii: 07.15 //  Locul plecarii: Nitu Vasile.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Poate te intereseaza si