Cod oferta: 00001
Disponibilitate: Activa
130.00 EURO/PERS

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

ISTANBUL

 

“Fosta Capitala a Imperiului Bizantin”

 

Durata:  4 zile/2 nopti                                                                                    Transport: autocar

Date de plecare: 23.01.2020

 

ZIUA 1:   Intalnire cu ghidul la ora 21.00 si plecare din Bucuresti la ora 21.30 – Gara de Nord  (vis a vis de Coloane, la Parculet), pe traseul Giurgiu – Ruse – Veliko Tarnovo (se circula  noaptea).

ZIUA 2: Sosire ISTANBUL. Timp liber pentru cumparaturi in Marele Bazar sau in magazinele din cartierele Laleli si Sultanahmet.. Cazare  Istanbul hotel 3* (zona Laleli).

ZIUA 3: Mic dejun.  Tur pietonal cu ghid local: vizita la Palatul Dolmabahce (Versailles-ul Istanbulului), unul dintre cele mai fascinante palate din lume, construit in secolul XIX, fosta resedinta a liderului suprem Mustafa Ataturk; Süleymaniye Camii (Moscheea lui Süleyman Magnificul) – unde se afla si Mormintele Sultanului Süleyman și al Sultanei Hürrem, situate în imediata apropiere a clădirii; Biserica Chora - mica comoara a Istanbulului. Dupa-amiaza program liber.  Seara optional Croaziera pe Bosfor cu cina festiva si program artistic  = 40 eur/pers.  Cazare  Istanbul hotel  3*(zona Laleli).

ZIUA 4: Mic dejun. Plecare la ora 09.00 spre tara. In Edirne (maxim 1 ora) se viziteaza Moscheea Selimiye, una dintre cele mai importante monumente ale arhitecturii otomane, inclusa in patrimoniul mondial UNESCO. Importanta acesteia este subliniata de existenta celor patru minarete de care este inconjurata, dar si de numarul mare de ferestre: nu mai putin de 999. Sosire in Bucuresti in jurul orei 22.00 (in conditii normale de vreme, trafic, formalitati vamale etc.).      

TARIF: 130 eur/pers.

 


TARIFUL INCLUDE: transport cu autocar clasificat pentru transport international (scaune rabatabile, aer conditionat, instalatie audio / video) // 2 nopti cazare in camere cu 2 – 3 paturi + mic dejun – Istanbul/Hotel 3* // asistenta turistica // ghid local vorbitor de limba engleza // parcari.

TARIFUL NU INCLUDE:  biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) , optionale: Croaziera pe Bosfor cu cina festiva si program artistic  = 40 eur/pers.// asigurarea medicala .

NOTA:  Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale //  Categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Turcia.

GRUP MINIM: 35 PERSOANE. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 15 zile inaintea plecarii. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza.

   ACTE NECESARE: Pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

 

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

CONDITII OFERTA

CONDITII DE PLATA PROGRAME AUTOCAR: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- Avans de minim 30% din pretul pachetului de servicii.
- Diferenta de 70% se va achita cu maxim 30 zile inainte de data plecarii mentionate in contract. 

CONDITII DE ANULARE PROGRAME AUTOCAR: (daca nu e specificat altfel in oferta primita pe e-mail si in contract)
- 30% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 30 zile calendaristice inainte de data plecarii;
- 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 29 -0 zile calendaristice inainte de plecare sau prin neprezentarea la program;

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!