Cod oferta: 0087
Disponibilitate: Activa
0.00 de la LEI/PERS

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare


Ce vom face in cadrul acestui Atelier: Vizită la căsuța vrăjitoarei unde ne va ”transforma” cu ajutorul baghetei și a costumelor în „dovlecei portocalii”; Legenda Sărbătorii de Halloween; Activități la atelierul de creație al vrăjitoarei : plansă de colorat cu personaje de Halloween (Batman, dovleac, vrăjitoare, pisicuță, etc.) sau confecționarea” Fantoma Plutitoare”; Plimbare cu trăsura lui Jack; Tiroliana pentru cei mici, o tură pentru fiecare curajos; Plimbarea cu ATV-ul o tura de pista cu insotitor. ACTIVITATE PENTRU GRADINITA SI CLASA 0 si I

BONUS:  Din partea vrajitoarei: Lanterna lui Jack (un felinar din dovleac) pe care copiii il vor pastra in clasa ca amintire; vizitarea fermei de animale; MASA DE PRANZ

Se poate vizita:  Man. Curtea de Arges si Muz. Etnografic Casa Norocea (intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse).


TARIFUL INCLUDE:

  • transport cu microbuz (19 loc) / miniautocar (30 locuri) / autocar clasificat (50 – 55 locuri);
  • activitati;
  • masa de pranz.

TARIFUL NU INCLUDE:

  • intrarile la obiectivele turistice;
  • parcarile auto;
  • alte servicii decat cele mentionate.

NOTA: Tarifele sunt exprimate in lei/platitor. La solicitare, Agentia poate pune la dispozitia grupurilor servicii de ghid si asistenta turistica; Ziua turistica dureaza max. 12 ore.  Rezervari din timp.
OBSERVATIE: Este considerata rezervare ferma dupa semnarea contractului si achitarea unui avans, iar diferenta se achita cu 2-3 zile inainte de efectuarea excursiei. Prezenta oferta este parte integranta a contractului de prestari service.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!