Cod oferta: 00074
Disponibilitate: Activa
750.00 Lei/pers.

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

Hotel Ferdinand 3*

Localizare: in centrul istoric al statiunii Baile Herculane, in imediata apropiere a celebrei statui a lui Hercules.

Dotari generale: restaurant (84 locuri), bar de zi, bar la mansarda si în gradina/ terasa, braserie, gradina de vara-terasa în stil românesc, baza de tratament, sala de conferinte, sala de fitness, spalatorie proprie, seif la receptie, mini-magazin, parcare auto pazitã (gratuit); servicii de secretariat (fax, fotocopiere) gratuite, piscina, sauna, solariu, jacuzzi.

Dotari camere: apartamente: living, dormitor, baie cu dus, tv, halat de baie, uscator par, ventiloconvector pentru încalzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet; camere cu pat matrimonial: baie cu dus, tv, halat de baie, uscator par, ventiloconvector pentru încalzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet; camere cu 2 paturi: baie cu dus, tv, halat de baie, uscator par, ventiloconvector pentru încalzire si climatizare, minibar, telefon cu acces direct la liniile internationale, posibilitate conectare la internet.

Baza de tratament: La Baile Herculane principalul factor terapeutic, alaturi de aerul cu o puternica ionizare negativa, îl reprezinta bogatia izvoarelor sulfuroase, termo-minerale si cloruro-sodice, indicate atât pentru cura externa cât si pentru cea interna, atât în tratamentul afectiunilor reumatismale severe cât si în profilaxia anumitor boli.

Indicatii terapeutice: 

 • in cura externa: boli ale aparatului locomotor (afectiuni ale articulatiilor, muschilor, tendoanelor); boli ale sistemului nervos periferic; boli de piele; intoxicatii cu plumb si alte metale grele; boli ale aparatului respirator; afectiuni ginecologice.
 • in cura interna: boli ale tubului digestiv si ale glandelor anexe; boli de nutritie; unele boli ale rinichilor si cailor urinare.

Baza de tratament a hotelului Ferdinand include sectorul fizio-electroterapie si sectorul hidroterapie, cu urmatoarele proceduri terapeutice:

 • electroterapie: ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, nemectron, magnetodiaflux;
 • masaje, aerosoli;
 • hidroterapie: kinetoterapie, bai cu sulf, bai termo-saline, bai cu plante, bai galvanice, dus subacval, etc.;
 • acupunctura.

Preturile includ:

 • 6 nopti de cazare cu pensiune completa(meniu fix, in regim de cantina);
 • 5 zile de tratament (1 procedura de electroterapie + 1 baie de sulf).

Consultatia medicala initiala se face in ziua consecutiva sosirii exceptand sambata si duminica.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), card de sanatate activat si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/ bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. 

Preturile sunt valabile pentru minim 6 cazari.

Date de intrare: 05.06, 11.06, 17.06, 23.06, 16.09, 22.09, 28.09, 04.10, 10.10, 16.10, 22.10, 28.10, 03.11, 09.11, 15.11, 21.11, 27.11, 03.12, 09.12, 15.12

Loc in DBL + PC + Tratament 750,03 Lei/pers.
SGL + PC + Tratament - 957,03 Lei/pers.


Hotel Domogled 3*

Dotari generale: 276 locuri in 138 camere cu 2 paturi, bar de zi 260 locuri din care 40 locuri in saloane, 60 locuri pe terasa neacoperita si 160 locuri in gradina de vara.

Dotari camere: baie/dus,  TV cablu, telefon, balcon, minibar.

Servicii masa: a la carte si meniu fix.

Baza de tratament: in incinta hotelului.

Tratamente balneare: Baza de tratament asigura tratamente complexe pentru: afectiuni reumatismale inflamatorii (spondilita anchilozanta); afectiuni reumatismale degenerative spondiloza cervicala, dorsala si lombara); afectiuni posttraumatice; afectiuni neurologice  periferice - pareze si paralizii); afectiuni asociate (ginecologice, respiratorii, dermatologice, afectiuni metabolice.

In baza de tratament a hotelului (suprafata de 980 mp) se pot efectua zilnic 3.154 proceduri.

Proceduri si tratamente: bai cu ape minerale termale sulfuroase si cu ape minerale termale clorurosodice atat in cazi, cat si in bazine, cu posibilitati de kinetoterapie; inhalatii cu aerosoli; inhalatii cu ape minerale; electro si hidroterapie; sali de gimnastica medicala, masaj medical; kinetoterapie; crenoterapie, salina artificiala, sauna.

Agrement/Sport: Sala de spectacole la hotel DACIA cu  peste 300 locuri; discoteca; sala de biliard;tenis de masa, Strandul Sapte Izvoare; Sarbatoarea narciselor de la Zervesti (rezervatie botanica), Pescuit sportiv pe Raul Cerna; Drumetii pe trasee marcate catre Sapte Izvoare, Cheile Domogledului, Izvorul si Valea Cernei, Cascada Codiu, Grota Haiducilor, Grota cu aburi si Pestera lui Adam.

Pretul include: 5 nopti de cazare cu fisa cont de 200 lei/persoana/sejur si 10 proceduri de tratament/5 zile de tratament.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), card de sanatate activat si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

Preturile sunt valabile pentru minim 5 cazari.

Date de intrare: 15.09, 20.09, 25.09, 30.09, 05.10, 10.10, 15.10, 20.10, 25.10, 30.10, 04.11, 09.11, 14.11, 19.11, 24.11, 29.11, 04.12, 09.12

Loc in DBL 3* + fisa cont + tratament - 750 Lei/pers.

Hotel Dorna 4*

Localizare: situat la baza Partiei Parc - Vatra Dornei – Suceava. 

Dotari generale: Fostul hotel Alpin 4* care si-a schimbat denumirea in Hotel Dorna 4* a fost complet renovat in 2011 si dispune de 39 de spatii de cazare structurate astfel: 1 suita, 9 apartamente 4*, 19 camere 4* si 10 camere 3*, 1 sala de conferinta (60 locuri) dotata cu aparatura moderna ce va asigura buna desfasurare a oricarui eveniment, conferinta, training sau întâlnire de afaceri. Restaurant cu o capacitate de 140 locuri. Ca noutate, hotelul va deschide un bar cu design deosebit,  situat la etajul cinci al cladirii, cu vedere panoramica de exceptie.

Dotari camere:  spatiile de cazare sunt dotate : suita – apartament cu living room ce uneste  doua dormitoare, fiecare cu baie proprie; Apartamente de 4* - fiecare apartament are dormitor si living room dotat cu canapea extensibila; Tot hotelul este dotat la 4*, diferenta dintre camerele de 3* si cele de 4* o constituie doar dimensiunile camerelor. Camerele la standardul de 3*, sunt dotate cu pat matrimonial, televizor cu TV cablu, internet gratuit, telefon cu deviatie internationala, seif si minibar.

Alte facilitati: Centrul SPA al hotelului pune la dispozitia clientilor sai o piscina interioara încalzita, sauna umeda, sauna uscata, sala de fitness, solar si masaj. 

Piscina, Fitness si Jacuzzi: zilnic de la 08:00 – 20:00.

Agrement in Vatra Dornei: Catedrala Sfanta Treime, Parcul dendrologic - 50 ha - rezervatie naturala, Muzeul Cinegetic, sediul primariei - sala de festivitati, "Sala oglinzilor de cristal", Muzeul Etnografic, Biserica romano-catolica, Sinagoga - templul evreiesc, platoul Runc de unde se poate observa panorama orasului. PLIMBARE CU TELESCAUNUL - traseu de 3 km lungime EXCURSII de 1 zi sau 2 zile pe urmatoarele trasee: - manastirile din Bucovina (Moldovita, Sucevita, Putna, Suceava - Cetatea de Scaun, Humor, Voronet) - Maramures - manastirile din judetul Neamt - castelul Dracula, in Pasul Tihuta - schitul Rarau DRUMETII - parcurgerea traseelor montane din Bazinul Dornelor. VANATOARE SI PESCUIT SPORTURI EXTREME: - river rafting: traseu standard, 14 km pe raul Bistrita, echipamente profesionale, instructor profesionist. - parapanta: masivele Suhard, Vf. Ousorul, Platoul Giumalau, Platoul Calimani. Pentru cei neinitiati, se asigura parapanta bi-place cu instructor. - mountain-bike: traseu la 10 - 15 km de Vatra Dornei, se asigura biciclete profesionale. Ascensiuni montane cu vehicul cu tractiune 6x6 SPORTURI DE IARNA care se pot practica in statiune, cu instructori specializati, se poate inchiria echipament adecvat: - cross country, schi pe partie neomologata, in salbaticie - free ride, traseu de avalansa - escalada pe gheata - schi fond, snowmobile PLIMBARI CU SANIA CU CAI PAINTBALL.

IMPORTANT: nu se admit animale de companie. Oferta nu este valabila in perioada Sarbatorilor.

Pretul include:

 • 5 nopti cazare in camera dubla 3*, mic dejun-bufet, fisa cont 300 lei/persoana/sejur;
 • 5 zile tratament cu 2 proceduri electroterapie/zi (pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat/cupon pensie);
 • acces la piscina interioara incalzita, sauna finlandeza, sauna umeda si sala de fitness.

Turistii sosisti la tratament trebuie sa se prezinte la medicul din hotel cu dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie), card de sanatate activat si bilet de trimitere pentru serviciile clinice/bilet de internare utilizat in sistemul asigurarilor sociale de sanatate.In caz contrar vor achita la receptie diferenta valorii serviciilor medicale.

Preturile sunt valabile pentru minim 5 cazari.

Date de intrare: 01.10, 06.10, 11.10, 16.10, 21.10, 26.10, 31.10, 05.11, 10.11, 15.11, 20.11, 25.11, 30.11, 05.12, 10.12

Loc in DBL 3* + MD + fisa cont + tratament - 750 Lei/pers.
SGL 3* + MD + fisa cont + tratament - 1.040 Lei/pers.

Hotel Montana 3*

Localizare: Este situat  in partea de nord a statiunii.

Dotari generale: 507 locuri in 252 de camere (5 camere cu un pat, 235 camere cu 2 paturi, 8 camere triple si 4 garsoniere), parcare, lift, restaurant, bar, baza de tratament, seif, farmacie, bagaje, sala de gimnastica, teren de sport, frizerie si coafura, magazin. Doua sali de conferinta cu 20 si 40 de locuri. Restaurantul MONTANA 2* are o capacitate de 507 de locuri.

Dotari Camere: Baie/dus, radio, televizor,cablu TV,frigider, telefon, balcon.

Servicii masa: se acorda in restaurantul propriu.

Baza de tratament a Hotelului MONTANA are o suprafata de 767 mp si asigura zilnic un numar de 1940 de proceduri de tratament. Este dotata pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare, ale tubului digestiv, hepato-biliare si afectiunilor asociate (metabolice, nevroza astenica) si dispune de spatii amenajate, instalatii si aparatura medicala pentru balneatie cu ape minerale, hidroterapie, aplicarea gazelor terapeutice (mofeta), kinetoterapie, terapie ocupationala, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie, solarii, termoterapie. Rezultatele foarte bune obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenta si utilizarea apelor minerale carbogazoase si bicarbonatate, a mofetelor si a namolului terapeutic. Tratamentele se efectueaza sub supravegherea personalului medical.

FACTORII NATURALI TERAPEUTICI: ape minerale; mofete (emanatii de gaze naturale, in principal, bioxid de carbon), folosite mai ales, la tratamentul bolilor aparatului cardiovascular; bioclimatul de crutare, cu actiune putin solicitanta asupra sistemului nervos central si vegetativ, precum si a glanelor cu secretie interna.

ATRACTII TURISTICE:

 • Planul inclinat de la Comandau,
 • Poiana Narciselor de la Valea Zanelor;
 • "Balta Dracului"(emanatii de gaze);
 • Muzeul Breslelor din Tg. Secuiesc;
 • Balvanyos-statiune turistica;
 • Tabara de sculptura in lemn;
 • zona cinegetica Bretcu;
 • Rezervatia naturala Reci;
 • pastravaria si rezervatia cinegetica "Oituz-Paduri". 

Pretul include:

 • 5 nopti de cazare;
 • pensiune completa 5 zile - meniu fix la 2* si fisa cont de 200 lei/persoana/sejur la 3* - pe anul 2015 si fisa cont de 200 lei/sejur/persoana pe anul 2016, atat la 2* cat si la 3*;
 • consultatie initiala si tratament - 10 proceduri/5 zile, pe baza recomandarii medicale de la medicul de familie/specialist si dovada platii la zi a asigurarilor de sanatate/talon pensie.

Preturile sunt valabile pentru minim 5 cazari.

Date de intrare: 01.10, 06.10, 11.10, 16.10, 21.10, 26.10, 31.10, 05.11, 10.11, 15.11, 20.11, 25.11, 30.11, 05.12, 10.12

Loc in DBL 2* + fisa cont + tratament - 625 Lei/pers.
Loc in DBL 3* + fisa cont + tratament - 750 Lei/pers.

Baile Olanesti

Hotel Alice 3*

Localizare: In centrul statiunii.

Dotari generale: dispune de  2 apartamente cu 2 locuri/ apt si 14 camere cu pat dublu,restaurant cu 42 de locuri , aici se poate servi masa in regim a la cart, meniu fix, diete sau meniu normal,  bar de zi cu terasa (14 locuri), sala de conferinte cu 25 de locuri, baza de tratament, sauna, internet, telefon/ fax, sala de fitness dotata cu bicicleta, banda de alergare.

Dotari camere: Toate camerele au baie, radio si televizor conectat la reteaua de cablu tv, telefon, minibar si balcoane luminoase de unde puteti admira peisajul.

Servicii masa: masa se serveste in restaurantul propriu sub forma de fisa cont si este obligatorie.

Facilitati copii: Paturile suplimentare si serviciile pentru copii se achita la receptia hotelului.

Alte facilitati: pentru relaxare si petrecerea timpului liber in incinta hotelului se afla o masa de biliard, jocuri: table, rumy, sah, carti de joc.

Tratament: Angiomat, Magnetodiaflux, Diadinamici, Curenti galvanici, Ultrasunet, Ionizari, Injectii cu apa din Izvorul 7, Parafina, Masaj, Aerosoli, Reflexoterapie, Bioptron, Bar ape minerale.

IZVOARELE SANATATII: Apele minerale de la Baile Olanesti provenind de la mai mult de 30 de izvoare se recomanda pentru cura interna in tratamentul bolilor cronice ale rinichilor si ale aparatului urinar (litiaza biliara, pielonefrita cronica, glomerulonefrite cronice), al bolilor aparatului digestiv (gastrita hipoacida, dischinezie biliara, colicistita cronica, hepatita cronica etc.), tulburari metabolice si nutritionale (diabet melitus, obezitate etc.), tulburari respiratorii (pneumopatie microbiala si virala, astma alergica, bronsita etc.), boli dermatologice (ihtisis incipient, eczema cronica si spuzeala, neurodermatite, acnee etc.) si boli ORL (laringita, alergie nazala si sinuzala), boli inrudite (dureri reumatismale degenerative si diartritice, nevroza astenica, tulburari endocrine etc.). Statiunea beneficiaza de instalatii pentru bai calde in cada cu ape minerale, pentru electroterapie si hidroterapie, de sali de gimnastica etc. Exista un numar de 24 de izvoare de unde se poate bea apa minerala.

Cai de acces:

 • Cu trenul catre Ramnicu Valcea, plus autocar catre statiune (18 km).
 • Acces rutier DN 7 (E 81) Bucuresti - Ramnicu Valcea (175 km), continuare DN 64A catre statiune (18 km).
 • Acces rutier DN 67 Targu Jiu - Ramnicu Valcea (116 km), continuare DN64A catre statiune (18 km).Acces rutier DN 64 Dragasani - Ramnicu Valcea (50 km), continuare DN 64A catre statiune
 • Curse regulate de autocar din Bucuresti cu destinatia Baile Olanesti.

Preturile includ:

 • 5 nopti de cazare cu pensiune completa in sistem meniu fix;
 • 5 zile de tratament /persoana (2 proceduri/zi de luni pana vineri);
 • 1 consultatie medicala pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Date de intrare: 15.09, 20.09, 25.09, 30.09, 05.10, 10.10, 15.10, 20.10, 25.10, 30.10, 04.11, 09.11, 14.11, 19.11, 24.11, 29.11, 04.12, 09.12, 14.12

5 cazari

Loc in DBL + PC + Tratament  - 750 Lei/pers.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!