Cod oferta: 00118
Disponibilitate: Activa
160.00 EURO/PERS

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

Durata:  6 zile/4 nopti                                                                                                              

Transport: autocar

Data de plecare: 18.04.2017

                                                    
ZIUA 1  :   Intalnire cu insotitorul de grup la ora 20:00 – in fata OPEREI in vederea imbarcarii si deplasarii pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia- Kulata - Promachonas. Pe timpul noptii se va traversa Bulgaria.    
ZIUA 2  :  In cursul diminetii vom ajunge in Grecia. Oprire in Salonic, al doilea oras ca marime al Greciei concurand ca frumusete cu Atena si Kavala. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru iar apoi putem admira zidurile cetatii Salonicului, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Portul intr-un tur panoramic din autocar. Plecare spre Paralia Katerini. Cazare in PARALIA KATERINI la hotel 3*.
ZIUA 3  :  Mic dejun. Timp liber in Paralia Katerini. Dupa amiaza se viziteaza Litochoro – orasel aflat chiar la poalele masivului Olimp. De acolo veti merge impreuna cu ghidul intr-o plimbare prin canionul Enipeas si veti putea admira cascada Vitos, unde legenda spune ca se imbaia Zeus. Urmeaza vizita la Manastirea Sf Dionisie al Olimpului, una dintre cele mai frumoase manastiri din zona, in muzeul careia se afla expuse, pe langa numeroasele icoane si obiecte religioase de valoare, moastele Sfantului Dionisie al Olimpului. Ultima oprire va fi la pitorescul sat montan Paleos Panteleimonas,care va ofera o panorama superba a Rivierei Olimpice. Cazare in PARALIA KATERINI la Hotel 3*.
ZIUA 4 : Mic dejun.  Excursie optionala la  Manastirile „suspendate” de la METEORA . In programul excursiei este inclusa si vizita la un atelier de icoane bizantine, unde vi se va explica si veti putea admira tehnica pictarii icoanelor bizantine cu foita de aur. Pe drumul de intoarcere ne vom opri in legendara Vale Tembi, un defileu spectaculos sapat de raul Pinios intre Muntele Olimp si Muntele Ossa. In Valea Tembi vom vizita o mica bisericuta sapata in stanca, Sf Paraschevi si izvorul cu apa sfintita (agiasma) al Sfintei Paraschevi, protectoarea nevazatorilor. Cazare in PARALIA KATERINI la Hotel 3*.
 ZIUA 5 : Mic dejun.  Excursie optionala la Cascadele de la EDESSA si la Baile Termale de la POZAR – ARIDEEA . O excursie relaxanta in care mai intai va vor incanta privirea si auzul Cascadele de la Edessa (oras montan situat la aprox 100 km de Salonic), dupa care vom ajunge la Baile Termale de la Pozar – Arideea. Izvoarele termale de la Pozar sunt renumite pentru proprietatile curative ale apei, iar peisajul este unul deosebit. Veti putea face baie intr-una din piscinele cu apa termala (in aer liber sau indoor – 3 EUR biletul de intrare ), sau sa sa va rasfatati cu un masaj sau o baie de aburi (contra cost). Cazare in PARALIA KATERINI la Hotel 3*.
ZIUA 6: Mic dejun .  Timp liber pentru cumparaturi. La ora 12.00 plecare spre tara .

    TARIF/pers: 160 eur

Grup min. 30 pers. platit.   

SERVICII INCLUSE: 4 nopti cazare la hotel 3*// masa: mic dejun // transport autocar 3* // tur oras Salonic // Excursie Litochoro –
oras la poalele Olimpului, vizita la Manastirea Sf. Dionisie si la Paleos Panteleimonas // ghid roman.
SERVICII NEINCLUSE: Asigurarea medicala // Intrarile la obiectivele turistice // Excursii optionale: Meteora -   25 eur/pers (include: transport autocar, ghid vorbitor de limba romana - grup minim 20 platitori) si Cascadele de la EDESSA si la Baile Termale de la POZAR – ARIDEEA -   20 eur/pers (include: transport autocar, ghid vorbitor de limba romana - grup minim 20 platitori)
ACTE NECESARE: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic .
NOTA: Supliment cina: 40 є // Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 2,5 %).

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!