Cod oferta: 00118
Disponibilitate: Activa
280.00 EURO/PERS

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

GRECIA – Sejur Paralia Katerini

 

Durata:  7 zile/5 nopti                                                                                                               Transport: autocar

Data de plecare: 19.06.2022


ZIUA 1  :  
Intalnire cu ghidul la ora 20:00 – la Gara de Nord , vis a vis de Coloane in vederea imbarcarii si deplasarii pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse - Sofia- Kulata - Promachonas. Pe timpul noptii se va traversa Bulgaria.   

ZIUA 2  :  In cursul diminetii vom ajunge in Grecia. Oprire in Salonic, al doilea oras ca marime al Greciei concurand ca frumusete cu Atena si Kavala. Se viziteaza Biserica Sf. Dumitru iar apoi putem admira zidurile cetatii Salonicului, Arcul lui Galeriu, Rotonda, Portul intr-un tur panoramic din autocar. Plecare spre Paralia Katerini. Cazare in PARALIA KATERINI la hotel 3*.

ZIUA 3  :  Mic dejun. Timp liber pentru plaja in Paralia Katerini. Cazare in PARALIA KATERINI la Hotel 3*.

ZIUA 4  : Mic dejun. OPTIONAL -   CROAZIERA IN INSULA SKIATHOS. Cazare in PARALIA KATERINI la Hotel 3*.

ZIUA 5 : Mic dejun. Timp liber pentru plaja in Paralia Katerini . Cazare in PARALIA KATERINI la Hotel  3*.

ZIUA 6: Mic dejun .  Excursie la METEORE - al doilea centru monastic ortodox al Greciei, dupa Sfantul Munte Athos, si monument ocrotit de UNESCO. Aici ne vom delecta cateva ore cu peisajul hipnotizant, cu zidurile manastirilor asezate chiar pe crestele stancilor inalte ca niste fortarete redutabile. Aflat intr-o padure de stanci, deasupra Marii Egee, complexul Meteora mai gazduieste 6 manastiri, din 24 cate au fost initial, ruine si pesteri ale sihastrilor. Dintre cele mai cunoscute din centrul monahal, amintim manastirile Marele Meteor, Varlaam si Sfanta Treime. Cea mai importanta manastire din complex este cea a Marelui Meteor, construita in secolul XIV. Regina Maria a Romaniei a fost prima femeie care a vizitat aceasta manastire, in anul 1921. Cazare in PARALIA KATERINI la Hotel 3*.

ZIUA 7: Mic dejun. Timp liber pentru cumparaturi. La ora 12.00 plecare spre tara .

 

Pret: 280 euro/pers.

 

SERVICII INCLUSE: 5 nopti cazare la hotel 3*// masa: mic dejun // transport autocar 3* // tur oras Salonic // Excursie la Meteore //  ghid roman.

SERVICII NEINCLUSE: Asigurarea medicala // Intrarile la obiectivele turistice// Excursie optionala: CROAZIERA IN INSULA SKIATHOS.

ACTE NECESARE: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul

care-i insoteste, va prezenta cazier juridic .

NOTA: Supliment camera SGL: 50 euro/sejur // Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 2,5 %).

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!