Cod oferta: 0088
Disponibilitate: Activa
0.00 LEI/PERS

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

Ce vom face in cadrul acestui Atelier:  Fabrica de globuri a lui Moş Crăciun nu este în Laponia, ci la Curtea de Argeş, unde meşterii sticlari şi decoratori lucrează, în fiecare an, milioane de globuleţe care ajung în casele noastre.Podoabele de pom care prind viaţă la noi în ţară, sunt cu atât mai preţioase cu cât ele sunt lucrate manual.Va propunem sa asistati impreuna cu elevii dumneavoastra la intreg procesul de fabricatie al globuletelor de Craciun.  

BONUS:  MASA DE PRANZ  si  fiecare copil va primi 1 globulet cu diametrul de 8 cm personalizat; 

Se poate  vizita :  Man. Curtea de Arges sau Muzeul de Etnografic Casa Norocea (intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse).TARIFUL INCLUDE:

  • transport cu microbuz (19 loc) / miniautocar (30 locuri) / autocar clasificat (50 – 55 locuri);
  • activitati;
  • masa de pranz.

TARIFUL NU INCLUDE:

  • intrarile la obiectivele turistice;
  • parcarile auto;
  • alte servicii decat cele mentionate.

NOTA: Tarifele sunt exprimate in lei/platitor. La solicitare, Agentia poate pune la dispozitia grupurilor servicii de ghid si asistenta turistica; Ziua turistica dureaza max. 12 ore.  Rezervari din timp.
OBSERVATIE: Este considerata rezervare ferma dupa semnarea contractului si achitarea unui avans, iar diferenta se achita cu 2-3 zile inainte de efectuarea excursiei. Prezenta oferta este parte integranta a contractului de prestari service.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!