Cod oferta: 00027
Disponibilitate: Activa
305.00 EUR/pers.

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

PIETELE DE CRACIUN

VIENA – BRATISLAVA - BUDAPESTA

 

Plecare: 26.11.2021

 

Ziua 1 (26.11): Bucuresti  – Nadlac

Intalnire  cu insotitorul de grup la ora 22.00 –  plecare la ora 22:30 din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm. Valcea, Sibiu, Arad.

Ziua 2 (27.11): Nadlac – Szeged – Pandorf - Viena

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. Oprire pentru cumparaturi la Pandorf (3 ore).  In cursul pranzului sosim la Viena.  Cazare si odihna la Hotel 3* in Viena. Timp liber la dispozitie. Seara,  vizita pietonala la renumita „Piata de Craciun de la Viena”. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena.

Ziua 3 (28.11):  VIENA / Tur de oras & Schonbrunn

Mic dejun. Vizita Schonbrunn. Dupa amiaza tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii.  Cazare VIENA -   hotel 3*.

Ziua 4 (29.11) : VIENA

Mic dejun. Timp liber. Cazare VIENA -   hotel 3*.

Ziua 5 (30.11) : VIENA -  BRATISLAVA - BUDAPESTA

Mic dejun. Deplasare la Bratislava, tur panoramic, vor putea fi admirate: Noul Pod – simbolul orasului modern – cu restaurant construit intr–un stil retro–futuristic situat in varful unui turn inclinat, In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza , centrul istoric, faleza Dunarii. Sosire Budapesta. Cazare BUDAPESTA -   hotel 3*.

Ziua 6 (01.12) :  BUDAPESTA - BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti.  Sosirea in functie de conditiile de trafic.

 

TARIF: 305 EURO/PERS

 

TARIFUL INCLUDE: 4 nopti cazare in camere cu 2 - 3 locuri + mic dejun  (1 n. Budapesta/Hotel 3*; 3 n. Viena/Hotel 3) // transport cu autocar 3* cu aer conditionat si 2 conducatori auto //  BONUS: tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez;  Transfer la Outletul PARNDORF ; Excursie Bratislava;  Tur panoramic si popas pietonal in Budapesta// parcari // ghid.

TARIFUL NU INCLUDE:   intrarile la obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si ghizii pentru acestea // asigurarea medicala //  biletele de transport local// alte servicii decat cele mentionate //  Suplim SGL = 65 eur/pers.

GRUP MINIM & INFORMATII UTILE: Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 25 pers. In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza.

NOTA: Pentru platile facute in RON se adauga comisionul de risc valutar de 2,5% fata de cursul BNR din ziua platii// Excursia

treb uie achitata integral cu minim 10 zile inaintea plecarii.

ACTE NECESARE : Adulti -  Pasaport sau carte de identitate valabil 6 luni de la intoarecerea in tara. Copiii -  sub 14 ani pasaport valabil 6 luni de la intoarecerea in tara + acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul, dupa caz , obtinut la notariat (unde este cazul - copie dupa certificatul de deces sau actul de divort); Copii 14-18 ani  -  Pasaport sau carte de identitate valabil 6 luni de la intoarecerea in tara + acordul acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul, dupa caz, obtinut la notariat (unde este cazul - copie dupa certificatul de deces sau actul de divort);  in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic (mai multe informatii pe www.politiadefrontiera.ro).   

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!