Cod oferta: 00019
Disponibilitate: Activa
145.00 EURO/PERS

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

SERVICII INCLUSE: 

 • transport cu autocar clasificat (standard international) conform itinerariului;
 • 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel Bella Donna 3* in Chisinau;
 • excursii conform programului;
 • tururi pietonale in Chisinau si Tiraspol;
 • excursie cu degustare a 4 vinuri selecte in orasul subteran Cricova;
 • taxe de autostrada si parcari;
 • ghid local;
 • insotitor roman de grup.

NU SUNT INCLUSE:

 • intrarile la obiectivele turistice;
 • excursiile optionale;
 • asigurarea medicala de calatorie;
 • asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice; in pachet cu asigurarea medicala de calatorie.


GRUP MINIM: 35 PERSOANE

Pentru un grup de 30-34 persoane, tariful se majoreaza cu 10 EURO / persoana 

Pentru un grup de 25-29 persoane, tariful se majoreaza cu 24 EURO / persoana 

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:  cu 2 saptamani inainte de inceperea excursiei.


TRANSFERURI PRIVATE LA / DE LA PUNCTELE DE IMBARCARE (minim 2 pasageri, direct de la domiciliu)

 • 15 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PLOIESTI, GIURGIU
 • 25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TARGOVISTE, PITESTI, BRAILA, GALATI
 • 30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SINAIA, ALEXANDRIA
 • 35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
 • 40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul CALARASI
 • 50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL

CONDITII DE RETRAGERE:

TERMENE DE PLATA:

 • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 
 • 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 15 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii; 
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii; 
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare. 

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 • Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii sau carte de identitate valabila. Copiii pana in 14 ani au nevoie de pasaport individual.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Ministerul Turismului din tarile vizitate conform standardelor proprii;
 • Asezarea in autocar se va face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
 • Conform noii legislatii privind transportul de pasageri pe drumurile din tarile Comunitatii Eurpopene, timpul obligatoriu de stationare al autocarului este de 8-11 ore intr-un interval de 24 ore si o zi intreaga la fiecare ciclu de 7 zile.  Programul turistic in fiecare dintre zile va incepe dupa consumarea timpului obligatoriu de odihna al conducatorilor auto. Datorita restrictiilor de circulatie in marile orase, autocarele nu au voie sa intre in incinta sau in apropierea anumitor obiective turistice
 • Conducatorul de grup roman isi rezerva dreptul de a modifica programul in functie de anumite situatii obiective ce pot interveni in timpul excursiei. Agentia de turism nu este raspunzatoare in cazurile de forta majora sau in unele imprejurari pe care nici agentia de turism, nici prestatorii de servicii nu le puteau prevedea sau evita. De asemenea, situatiile cum ar fi grevele, blocarea traficului (auto, feroviar, aviatic, naval), cutremurele, fenomenele meteo deosebite, etc., nu obliga agentia de turism la despagubiri sau compensatii pentru serviciile nerealizate.  
 • Pe durata circuitelor, sosirea la cazare se face de regula seara, putand aparea intarzieri datorita conditiilor de trafic, vreme etc. Orele de sosire la cazare variaza de la o zi la alta, in functie de programul turistic. Agentia nu se face raspunzatoare pentru nerespectarea sau intarzierea programului turistic datorita conditiilor de trafic (ambuteiaje, inchiderea sau schimbarea anumitor sectoare de drum etc.), a vremii, a vamilor sau a intarzierilor anumitor turisti
 • Conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor, asezamintelor de cult etc. Astfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice, ghidajul cu ghizi autorizati locali, acolo unde nu sunt prevazuti in program, putand fi posibil doar daca grupul de turisti consimte la angajarea acestora. Vizitarea muzeelor, datorita intereselor si gusturilor diferite ale turistilor, se face individual, cu stabilirea in prealabil de catre ghid a locului si orei de intalnire cu grupul. Anumite obiective turistice incluse in program pot sa-si modifice orarul de vizitare fara instiintare prealabila.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Distributia camerelor la hotel se face de catre receptia acestuia; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. De asemenea, in momentul efectuarii cazarii, hotelul poate solicita drept garantie cartea de credit sau o anumita suma de bani rambursabila la sfarsitul sejurului.
 • Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: 1. sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, 2. sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; 3. adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
 • Excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca participantii vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este  calculat pentru un grup minim de 25 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional.
 • Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
 • Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

CHISINAU – CRAMELE CRICOVA

 

Data de plecare: 30.05.2020

 

Ziua 1 . Bucuresti – Albita - Hincu -  Chisinau

Plecare din Bucuresti – Parcul Izvor la ora 06.00,  pe traseul Bucuresti - Buzau – Tecuci – Barlad – Albita – se viziteaza manastirea Hincu . Sosire in Chisinau. Se viziteaza : Catedrala Mitropolitană din Chișinău,  Statuia lui Ștefan cel Mare și Sfânt si  Manastirea Sfantul Mucenic Teodor Tiron (este cunoscută în popor drept „Mănăstirea Ciuflea”). (cu hramul Nașterea Domnului – închinare și vizită).  Cazare hotel  3*.

Ziua 2 .  Chisinau – Cricova - Orheiul Vechi – Curchi

Dupa micul dejun plecam la CRICOVA - Oraşul subteran al Vinurilor (ora 10.00). Beciurile complexului vinicol Cricova, sunt un labirint de peste 60 de kilometri de străduţe subterane. Vizita cramei Cricova se face cu auto-trenuleţ şi pietonal însoţiţi de ghizii locului, degustare de vinuri şi cumpărături la magazinul complexului vinicol. Se viziteaza Orheiul Vechi -  Complexul cuprinde obiective naturale şi antropice, Mănăstirea rupestră Peştera, ruinele cetăţii Pîrcălab, ruinele băilor tătare, muzee etc. Vizitarea Mănăstirii Curchi . Intoarcere in Chisinau si cazare hotel 3*.

Ziua 3 .  Chisinau – Capriana – Albita – Birlad – Focsani – Buzau- Bucuresti

Dupa micul dejun, check-out. Plecare din Chisinau spre Manastirea Capriana – resedinta a mitropolitului si simbol al renasterii nationale.  Intoarcerea in tara.

PRET: 145 eur/pers

 

Pretul include: transport autocar //  2 nopti cazare cu mic dejun – Chisinau / Hotel  3* // bilet de intrare la Cramele Cricova si degustare de vinuri //  ghid insotitor din partea agentiei // parcari.

Pretul nu include: asigurarea medicala //  intrari la obiectivele turistice // cheltuielile personale. 

Acte necesare: Adulti -  Pasaport sau carte de identitate valabil 6 luni de la intoarecerea in tara.

 

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!