Cod oferta: 0052
Disponibilitate: Activa
215.00 EURO/PERS

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare


Ziua 1 (29.11): Bucuresti  – Nadlac

Intalnire  cu insotitorul de grup la ora 23.00 – Parcul Izvor si plecare (ora 23:30) din Bucuresti cu autocarul pe traseul: Pitesti, Rm. Valcea, Sibiu, Arad.

Ziua 2 (30.11): Nadlac – Szeged – Viena 

Dimineata trecem vama Nadlac si ajungem in Ungaria. In cursul pranzului sosim la Viena. Vizita Fabrica de ciocolata “ Franz  Hauswirth    “.  Cazare si odihna la Hotel 3* in Viena. Timp liber la dispozitie. Seara, transfer cu autocarul pentru a vizita renumita „Piata de Craciun de la Viena”. Una dintre cele mai cunoscute si mai vizitate Piete de Craciun se deschide in fiecare an in piata Primariei din Viena.

Ziua 3 (01.12):  VIENA / Tur de oras & Seegrotte

Mic dejun. Vizita Schonbrunn. Excursie optionala : Seegrotte, cel mai mare lac subteran din Europa. Dupa amiaza tur pietonal in centrul istoric: Palatul Hofburg, Catedrala Sf.Stefan, Piata Maria Thereza, Parlamentul, Primaria, Burgtheater si Biserica Votiva, dar si „Orasul Dunarii” – Vienna DC, cu sediul ONU, Centrul International de Congrese al Austriei si Turnul Dunarii.  Cazare VIENA -   hotel 3*.

Ziua 4 (02.12) : VIENA -  BRATISLAVA - BUDAPESTA

Mic dejun. Deplasare la Bratislava, tur panoramic, vor putea fi admirate: Noul Pod – simbolul orasului modern – cu restaurant construit intr–un stil retro–futuristic situat in varful unui turn inclinat, In Bratislava se viziteaza Biserica Incoronarii Mariei Tereza , centrul istoric, faleza Dunarii. Cumparaturi Pandorf. Sosire Budapesta. Cazare BUDAPESTA -   hotel 3*.

Ziua 5 (03.12) :  BUDAPESTA - BUCURESTI

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti.  Sosirea in functie de conditiile de trafic.


TARIF : 215 eur/pers 


TARIFUL INCLUDE: 3 nopti cazare in camere cu 2 - 3 locuri + mic dejun  (1 n. Budapesta/Hotel 3*; 2 n. Viena/Hotel 3) // transport cu autocar 3* cu aer conditionat si 2 conducatori auto //  BONUS: tur panoramic cu autocarul al Ringului Vienez;  Transfer la Outletul PARNDORF ; Excursie Bratislava;  Tur panoramic si popas pietonal in Budapesta// parcari // ghid.

TARIFUL NU INCLUDE:   intrarile la obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si ghizii pentru acestea // asigurarea medicala //  biletele de transport local// alte servicii decat cele mentionate // Excursia optional la Mayerling si Seegrotte: 20 eur/pers.

NOTA: Pentru platile facute in RON se adauga comisionul de risc valutar de 2,5% fata de cursul BNR din ziua platii// Excursia trebuie achitata integral cu minim 10 zile inaintea plecarii. 

GRUP MINIM & INFORMATII UTILE: Tarifele au fost calculate pentru un grup minim de 30 pers. In cazul neintrunirii numarului minim de participanti, tarifele se recalculeaza sau plecarea se anuleaza. 

ACTE NECESARE : Adulti -  Pasaport sau carte de identitate valabil 6 luni de la intoarecerea in tara. Copiii -  sub 14 ani pasaport valabil 6 luni de la intoarecerea in tara + acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul, dupa caz , obtinut la notariat (unde este cazul - copie dupa certificatul de deces sau actul de divort); Copii 14-18 ani  -  Pasaport sau carte de identitate valabil 6 luni de la intoarecerea in tara + acordul acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul, dupa caz, obtinut la notariat (unde este cazul - copie dupa certificatul de deces sau actul de divort);  in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste, va prezenta cazier juridic (mai multe informatii pe www.politiadefrontiera.ro).   


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!