Cod oferta: 0056
Disponibilitate: Activa
660.00 €/pers.

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare


PELERINAJ in ISRAEL  

   

Data de plecare: 31.10.2018                                                                                                

           Ziua 1 : Intalnire la ora 08:00 pe Aeroportul International Otopeni “Henri Coanda”, cu insotitorul roman de grup. Dupa formalitatile vamale, imbarcare pe cursa El Al la ora 10.50 spre Tel Aviv. Aterizare pe aeroportul Ben Gurion la ora 13:45. Transfer la autocar si deplasare catre Ierusalim. Se viziteaza Muntele Sion cu Foisorul Cinei cele de Taina, Mormantul regelui David si Biserica Adormirii Maicii Domnului. Zidul Plangerii. Cina si cazare in Bethlehem.

         Ziua 2: Mic dejun. Deplasare in Desertul Iudeii pentru a vizita Manastirea Sf. Sava, unde ne vom inchina la moastele intregi ale Sf. Sava; Manastirea Sf. Theodosie, intemeitorul vietii de obste in Palestina; Betania, satul Sf. Lazar cel inviat din morti a patra zi de Iisus (Ioan 11, 1-47), unde se viziteaza Mormantul lui Lazar, Biserica ortodoxa Sf. Lazar si Manastirea ortodoxa. Cina si cazare in Bethlehem.

          Ziua 3: Mic dejun. Pelerinajul nostru incepe cu Muntele Eleon (Maslinilor), locul Inaltarii Mantuitorului la ceruri (Fapte 1, 9-12), unde vom vizita Biserica Inaltarii ridicata de Sf. Elena, Biserica catolica “Pater noster”, Biserica franciscana “Dominus flavit” (biserica in forma de lacrima) - unde Iisus a plans necredinta Ierusalimului si a profetit apropiata lui daramare; Gradina Ghetsimani - locul de rugaciune a Domnului Iisus; Biserica Natiunilor - unde se afla piatra si locul prinderii lui Iisus; Mormantul Maicii Domnului - biserica semiingropata ridicata de cruciati in sec al XIV-lea. Se intra in cetatea veche prin Poarta Sf. Stefan si se pargurge Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale Mantuitorului pana la Mormantul Sfant. Cina si cazare la Bethlehem.

        Ziua 4: Mic dejun. Deplasare in Ierihon, cel mai vechi oras din lume, unde se viziteaza Asezamantul romanesc si Dudul Lui Zaheu (Luca19) . Vizita la Manastirea Sf.Gheorghe Hozevitul,unde ne vom inchina la moastele intregi ale Sf.Ioan Iacob de la Neamt. Tot aici, pe valea paraului biblic Cherit, se afla si pestera Sf. Proroc Ilie, unde a stat 3 ani si 6 luni fiind hranit de corbi (3 Regi, 17: 5-6). Scurt popas la Manastirea Sf. Gherasim de la Iordan si continuam drumul spre Nazareth. Cina si cazarea la Bethlehem. 

       Ziua 5 : Mic dejun. Ziua incepe cu vizitarea Manastirii ortodoxe de pe Muntele Tabor, locul Schimbarii la fata a Mantuitorului. Vom primi binecuvantarea Raului Iordan la locul special amenajat numit Yardenit si vom continua cu Muntele Fericirilor, unde Iisus a spus cele noua fericiri ce fac parte din Predica de pe munte (Mat. 5-7). Orasul Capernaum, aflat pe malul Marii Galileii, este locul unde Iisus a facut cele mai multe minuni. Tabgha, piatra inmultirii pestilor si a painilor, locul unde Iisus a hranit 5000 de barbati fara a socoti femeile si copiii. Cina si cazarea in Nazareth/Tiberias . 

      Ziua 6 : Mic dejun. Orasul Nazaret, locul Bunei Vestiri si al copilariei lui Iisus, este cel mai mare oras arab din Israel. Aici vom vizita Biserica ortodoxa Sf. Arhanghel Gavril cu Izvorul Maicii Domnului, Biserica catolica a Bunei Vestiri si Atelierul Sf. Iosif. Coboram in satul Cana Galileii la biserica ortodoxa ridicata pe locul unde, la rugamintea Maicii Sale, Iisus a facut prima minune, transformand apa in vin. In drumul spre aeroport facem un popas la Mormantul Sf.M.Mc. Gheorghe purtatorul de biruinta, aflat in localitatea Lido. Plecare spre Aeroportul Ben Gourion pentru formalitatiile de plecare spre tara: cursa EL AL: Tel Aviv (17.40) – Bucuresti (20.30).


PRET:  660 eur/pers     -  Grup minim 35 turisti   


PRETUL INCLUDE: preot insotitor din partea agentiei // ghid local vorbitor de lb. romana // 5 cazari cu demipensiune la hoteluri de 3/4*: 4 nopti cazare Bethleem si 1 noapte Nazaret/Tiberias //  zbor Bucuresti - Tel Aviv – Bucuresti // taxe aeroport – securitate //  transfer aeroport–hotel–aeroport //  bacsis pentru prestatorii externi de servicii // biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice din program // sapca + harta Israel + certificat de pelerin // asistenta pe aeroport // BONUS: Deplasare la IERIHON  cu vizitarea Bisericii Romanesti; Hozeva - Moastele Sf. Ioan Iacob Romanul; Pestera Sf. Proroc Ilie; Manastirea Sf. Gherasim; Betania; Manastirea Sf. Sava; Mormantul Sf.M.Mc. Gheorghe si CROAZIERA PE MAREA GALILEE.

PRETUL NU INCLUDE: asigurarea medicala // asigurarea storno // mesele de pranz// alte servicii decat cele mentionate.

NOTA: Supliment single 90 €

ACTE NECESARE: Pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii; in vederea acceptului de intrare in statul Israel, copie xerox a acestuia.

CONDITII DE RETRAGERE: 20% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul de 29-20 zile calendaristice înainte de data plecării // 50% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face in intervalul de 19-10 zile calendaristice înainte de data plecării // 80% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face în intervalul 9-4 zile înainte de data plecării // 100% din preţul pachetului, dacă renunţarea se face într-un interval mai mic sau egal cu 3 zile înaintea plecarii.

OBSERVATII: In toate hotelurile de 3/ 4 * camerele au aer conditionat, baie, telefon, TV (categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Israel) // Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel // Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale. // Autoritatile israeliene isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care nu prezinta suficienta incredere. Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii ce nu pot fi depistate anterior plecarii. Turistul isi asuma riscurile de a-i fi refuzata intrarea si de aceea este obligat sa informeze agentia asupra oricarei tangente pe care o are cu statul Israel. // Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor. // Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor / sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat / adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. //  Compania aeriana isi rezerva dreptul de a modifica orarul de zbor. // Bagaje: bagajul de cală (1 buc.) max. 23 kg/pers., bagajul de mână max.8 kg/pers. (fără lichide,     cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite).


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Poate te intereseaza si