Cod oferta: 00021
Disponibilitate: Activa
275.00 EUR/pers.

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

REDUCERI: 

 • copii 07 – 12 ani cu parintii in camera dubla (maxim 1 copil in camera): 50 EURO
 • a treia persoana adulta in camera dubla cu pat suplimentar: 10 EURO

SERVICII INCLUSE: 

 • transport cu autocar clasificat pentru curse internationale, dotat cu aer conditionat
 • 7 nopti cazare cu mic dejun continental sau bufet inclus la hoteluri categoria “Turist” (echivalent 2*superior si 3*): 1 noapte Sidirokastron, 1 noapte Kalambaka, 4 nopti Atena,1 noapte Paralia Katerini 
 • excursie in Peloponez
 • tur de oras Atena cu autocarul si pietonal - se realizeaza si cu ghid grec, vorbitor de limba romana 
 • insotitor roman de grup (Tour Leader)

NU SUNT INCLUSE:

 • intrarile la obiectivele turistice (se achita separat, la fata locului)
 • asigurarea de sanatate - nu este obligatorie dar este recomandata
 • asigurare storno (optionala, se incheie la semnarea Contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala)

GRUP MINIM: 35 PERSOANE

Supliment grup 30-34 persoane: 20 euro/persoana; 25-29 persoane: 40 Euro/persoana. Pentru grup mai mic pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza.


TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: cu 3 saptamani inainte de data de plecare.


ACTE NECESARE: 

 • pasaport valabil  6 luni de la data plecarii sau carte de identitate valabila 
 • copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat.

CONDITII FINANCIARE:

TERMENE DE PLATA:

 • 20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
 • 60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii; 
 • 20%  din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

 • 20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 30 zile inaintea plecarii; 
 • 50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii; 
 • 80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
 • 100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

 1. Daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, cazarea se va asigura la un hotel de aceeasi categorie.
 2. Asezarea in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor.
 3. Agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure. 
 4. Tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi implinit varsta de 12 ani. 
 5. Programul poate fi modificat de conducatorul de grup in functie de anumite situatii speciale.
 6. Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 7. Clasificarea pe stele a hotelurilor este cea atribuita de oficialitatile locale. Ca atare, facilitatile comune si cele ale camerelor sunt conforme cu standardele locale.
 8. Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup
 9. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor 
 10. Excursiile optionale se efectueaza cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru Agentia Tour-Operatoare din Romania.

Pelerinaj KEFALONIA

Data de plecare : 26.08.2021


ZIUA 1:   Intalnire cu insotitorul de grup la ora 21:00 – in vederea imbarcarii si deplasarii pe traseul  Bucuresti - Giurgiu - Russe - Sofia- Kulata - Promahonas. Pe timpul noptii se va traversa Bulgaria.

      ZIUA 2:  Sosire in Salonic. Se viziteaza Biserica Sf.Dimitrie Izvoratorul de Mir cu moastele Sf. Dimitrie si Sf.Anisia. Plecare 

spre Paralia Katerini. Se viziteaza Man. Sf. Efrem Sirul situata la poalele Muntelui Olimp.   Cazare PARALIA KATERINI – hotel 3*.

ZIUA 3:   Mic dejun. Plecare spre Patras si ne vom indrepta spre Korint, de-a lungul tarmului cu acelasi nume - oprire la 

Man. Megalo Spileo – Marea Pestera. Cazare PATRAS - hotel  3*.

      ZIUA 4:   Mic dejun la pachet, plecare la ora 6.30 spre portul din Kilini unde se face imbarcarea pe ferry-boat (la ora 8:00) 

spre Poros / INSULA KEFALONIA . Se viziteaza: Biserica unde apar Serpisorii Maicii Domnului de la MAEKOPOULO; Biserica din 

Pastra care adaposteste  icoana Maicii Domnului la care in mod minunat infloresc crinii desi au tulpina uscata ;  Man. Sf Gherasim –

 izgonitorul de diavoli. La ora 16:30 plecare cu ferry boatul din Poros catre Kilini. Sosire la Patras unde ne vom inchina la moastele

 Sf. Apostol Andrei.  Cazare  PATRAS  - hotel 3*.

      ZIUA 5 : Mic dejun. Plecare spre Kalambaka.  Se viziteaza Complexul Monahal Meteora ( 2 manastiri). Cazare KALAMBAKA – hotel 3*.

ZIUA 6 : Mic dejun.  Plecare spre tara cu o oprire la Man. Panaghia Dovra - unde se păstrează un tezaur foarte bogat de sfinte moaşte şi un fragment din moaştele Sfântului Luca al Crimeei  . 


PRET: 275 eur/pers.


PRETUL INCLUDE:  transport autocar // 4 nopti cazare in camere duble si triple -  hoteluri de 3* + mic dejun: 1 n. Paralia Katerini, 2 n.  – zona Patras, 1 n. Kalambaka // excursiile si vizitele cuprinse in program // asistenta turistica pe tot parcursul excursiei //  transferurile cu  ferry-boat-ul: Kilini – Kefalonia –  Kilini //  pod Patras  .

PRETUL NU INCLUDE: asigurarea medicala de calatorie;  taxele de intrare la obiectivele turistice.


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!