Cod oferta: 000335
Disponibilitate: Activa
230.00 EURO/PERS

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

Pelerinaj in GRECIA

Salonic – Ins. Eghina – Atena – Nea Makri - Paralia Katerini

                                                                                

         Data de plecare: 14.06.2020

 

ZIUA 1 :  Intalnire cu ghidul la ora 19:00 – in vederea imbarcarii si deplasarii pe traseul Bucuresti - Giurgiu - Ruse – Sofia . Se continua drumul sre Salonic.

ZIUA 2 : Sosire in cursul diminetii la Salonic.  Tur de oras Biserica Sf.Dimitrie Izvoratorul de Mir cu moastele Sf. Dimitrie si Sf.Anisia;  Biserica Sf.Sofia cu moastele Sf. Vasile cel Nou. Plecare catre Paralia Katerini. Cina si cazare PARALIA KATERINI – hotel 3*.

ZIUA 3 : Mic dejunPlecare catre Insula Eghina, se viziteaza Manastirea Kato Xenia – care adaposteste Braul Maicii Domnului. Deplasare spre portul Pireu, imbarcare pe ferry-boat la ora 15.30 spre insula Egina . Se viziteaza: Biserica Sf. Nectarie - mare facator de minuni si vindecator al bolnavilor de cancer si Manastirea " Sf. M. Muc. Ecaterina " - cu particele din moaștele Sfântei Ecaterina şi Icoana făcătoare de minuni a Sfântului Spiridon. Cina si cazare EGHINA la hotel 3*.

ZIUA 4 : Mic dejun.Timp liber pentru cumparaturi. Imbarcare pe ferry-boat la ora 09.00  spre Atena/Pireu . Tur de Atena. Oprire la Nea Makri - Atica (Colina Neprihanitilor) - la M-rea Buneivestiri a Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu - unde se cinstesc moastele intregi ale Sf.Mucenic Efrem Cel Nou, mare factor de minuni si grabnic ajutator intru toate nevoileCina si cazare PARALIA KATERINI la hotel 3*.

ZIUA 5 : Mic dejun. Plecare spre  Man. Sf. Efrem Sirul situata la poalele Muntelui Olimp. Plecare spre Romania.


PRET: 230 eur/pers

 

Pretul include:   transport autocar clasificat pentru transport international // 3 n. cazare in camere duble si triple -  hoteluri 3* // masa: 3 demipensiuni // excursiile si vizitele cuprinse in program //  ghid // Bilete de ferry-boat: Pireu – Eghina – Pireu;

Pretul nu include:  asigurarea medicala de calatorie;

Nota: Programul actiunii poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot înlocui unele obiective sau hoteluri in functie de anumite situatii speciale //  Categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Grecia // Programul se adapteaza in functie de trafic si de programul fiecarui obictiv turistic. 

Acte necesare: CI sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.  

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!