Cod oferta: 00105
Disponibilitate: Activa
560.00 LEI/PERS

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

CIRCUIT MARAMURES


Data de plecare: 09.07.2021

Program:

Ziua 1 : Bucuresti – Ploiesti – Brasov – Sighisoara - Tg. Mures – Reghin – Sacel – Dragomiresti – Moisei (Cina si cazare in zona Moisei la Pensiune 3 *)

Se viziteaza: Tg. Mures : Palatul Culturii - are una dintre cele mai impresionate săli ale oglinzilor din întreaga țară, Cetatea Medievala din Targu Mures, Manastirea Moisei -   are o vechime de mai bine de 400 de ani, aceasta este singura din Maramureş unde nu există un cimitir al călugărilor, deoarece, potrivit tradiţiei, mohahii erau îngropaţi pe câmp, înveliţi în coaja unui copac. 

Ziua 2 : Moisei – Barsana – Sighetu Marmatiei – Sapanta – Sighetu Marmatiei – Viseu – Moisei (Cina si cazare in zona Moisei la Pensiune 3 *)

Se viziteaza :  Manastirea Barsana - manastire de maici cu hramul „Soborul celor 12 Apostoli” ; Sighetu Marmatiei : Memorialul Victimelor Comunismului şi al Rezistenţei si Muzeul Satului, Manastirea din Sapanta Peri - un lacas sfant creat din lemn maramuresean, are 75 de m, una din cele mai inalte din Europa, Cimitirul Vesel de la Sapanta - este un loc unic în lume; Muzeul Tarancii Maramuresene -  muzeu specific artei traditionale maramuresene..

Ziua 3 : Moisei – Bistrita – Dej - Gherla – Cluj Napoca – Sibiu - Bucuresti

Se viziteaza:  Manastirea Nicula - renumita pentru icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului cu Pruncul si pauza de pranz in Cluj Napoca. 


PRET: 560 lei/pers.


Pretul include: transport autocar // 2 nopti cazare in camere de 2 si 3 locuri + demipensiune  - Pensiune 3* // asistenta turistica.

Pretul nu include: intrarile la obiectivele/manastirile turistice // cheltuielile personale. 

Nota: pretul este calculat pentru grup de min. 30 pers. platitoare. Supliment camera SGL = 120 lei

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!