Cod oferta: 00070
Disponibilitate: Activa
550.00 Lei/pers.

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

CIRCUIT APUSENI

“ TARA MOTILOR “

 

Data de plecare: 06.06.2020

  

Ziua 1 : BUCURESTI – PITESTI – SIBIU – ALBA IULIA –  ROSIA MONTANA - VARTOP (cina si cazare Hotel 3*). 

Se viziteaza : Alba Iulia (Cetatea Alba Carolina, Catedrla Sf. Mihail, Muzeul Unirii);  Complexul Rosia Montana (o destinatie turistica aparte, un loc unde natura si istoria se intalnesc cu progresul si deciziile politice. Una dintre cele mai vechi localitati cu traditie in exploatarea metalelor pretioase din Europa. Alburnus Maior – asa cum era numita in trecut, un izvor de povesti si legende, de istorii si peisaje incantatoare)

 Ziua 2 : VARTOP (mic dejun)  – CHISCAU – REMETEA – MEZIAD - VARTOP (cina  si cazare Hotel 3*). 

Se viziteaza:  Pesterile Ursilor si Meziad, grote de o frumusete stranie, cu stalactite si stalagmite extrem de spectaculoase; la Remetea admiram biserica reformata din sec. XIII.

Ziua 3 : VARTOP (mic dejun) – TEBEA – BRAD - DEVA – SIBIU  - BUCURESTI

 Se viziteaza :  Tebea - Gorunului lui Horea (un stejar in varsta de 400 de ani, simbol al luptei pentru libertate, declarat monument istoric si natural);  Muzeul Aurului din Brad -  unic in Europa.

 

Pret: 550 lei/pers.

 

Pretul include: transport autocar clasificat // 2 nopti cazare in camere de 2 locuri in Vartop - Hotel 3* // masa: demipensiune // asistenta turistica.

Pretul nu include: intrarile la obiectivele/manastirile turistice // cheltuielile personale.

Observatii: Programul pelerinajului poate fi modificat de catre conducatorul de grup, ca ordine de desfasurare sau se pot inlocui anumite obiective sau hoteluri cu altele, in functie de anumite conditii speciale. Asezarea in autocar se face incepand cu a 2-a bancheta, in functie de data achitarii avansului. Distributia camerelor de hotel se realizeaza de catre receptia hotelului asistata de catre insotitorul de grup.

• Supliment camera single 100 lei
• Grup minim : 35 persoane.
• Copil 2 – 10 ani cazat in camera dubla cu doi adulti are reducere  150 lei
• Avans la inscriere 100 lei / persoana

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!