Cod oferta: 000312
Disponibilitate: Activa
195.00 eur/pers

Optiuni disponibile

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

Durmitor Park - Budva – Dubrovnik – Medjugorje - Mostar – Sarajevo - Belgrad


Data plecarii: 27.04.2018


Ziua 1 – 27.04.2018: Intalnire cu insotitorul de grup la ora 19:30 – in fata Parcului Tineretului (vis a vis de Liceul Sincai), in vederea imbarcarii si deplasarii pe traseul  Bucuresti – Pitesti – Craiova – Vidin – Krusevac – Novi Pozar.

Ziua 2 – 28.04.2018:  Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta – Tara - Podul Belvedere (popas) – Dobrilovina – Bistrica - Moskovac. Scurt popas  in Podgorica.   Timp liber in Budva – cea mai renumita statiune litorala a Muntenegru-lui. Cazare in Budva la Hotel 3*.  

 Ziua 3 – 29.04.2018:  Mic dejun. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Deplasare Bosnia Hertegovina,  Medjugorje - al cărui nume se traduce „între munți” și care este binecuvântat cu o climă mediteraneană blândă. Orașul a devenit în 1981 loc de pelerinaj după ce Fecioara Maria ar fi apărut în fața mai multor copii. Vizita la locul unde a aparut Fecioara Maria.  Cazare in Medjugorje la Pensiune 3*.

Ziua 4 – 30.04.2018: Mic dejun. Plecare spre Belgrad. Scurta oprire la Mostar pentru a vizita orasul vechi cu podul lui Soliman Magnificul.   Tur de oras Sarajevo. Saraievo este Capitala Bosniei Hertegovinei, centrul mai multor evenimente importante din istoria lumii, fiind una dintre cele mai interesante atractii turistice din Europa.  Orasul este renumit pentru diversitatea sa religioasa si culturala. Strazile cu pavaj ale orasului vechi sunt o atractie pentru turisti, aici este o zona cu biserici catolice, ortodoxe, sinagogi, moschei si magazine in stil oriental.  Cazare in Belgrad la Hotel 3*.

Ziua 5 – 01.05.2018: Mic dejun. Tur de oras Belgrad: Citadela Kalemegdan situata dramatic deasupra confluentei raurilor Sava si Dunare, Palatul Printesei Ljubice, Piata Republicii si Strada Mihajlova, Templul Sf. Sava, cea mai mare biserica ortodoxa din oras, Mormantul Maresalului Tito, Muzeul National.  Plecare spre Romania.

Pret : 195 eur /pers.


Servicii incluse:  transport autocar clasificat pentru transport international //   3 n. cazare in camere duble si triple -  hoteluri de 3* + mic dejun:  1 n. cazare  Budva, 1 n. cazare Medjugorje, 1 n. cazare Belgrad //    excursiile si vizitele cuprinse in program //  ghid.

Servicii neincluse:  asigurarea medicala de calatorie //  taxele de intrare la obiectivele turistice // parcari.

Nota: GRUP MINIM: 30 PERSOANE. Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 15 zile inaintea plecarii. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza. Categoria hotelurilor este cea oficiala pentru Grecia. Programul se adapteaza in functie de trafic si de programul fiecarui obictiv turistic.

Acte necesare: Pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.  


Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!