Cod oferta: 000101
Disponibilitate: Activa
0.00 €/pers.

Cantitate

Icon Rezerva Acum
Informatii suplimentare

Aproximativ un kilometru de tiroliană, circa 20 de ateliere, dintre care 10 pentru copii, vă așteaptă la intrarea în curtea Castelului Cantacuzino!  O priveliște extraordinară asupra Munților Bucegi. Istorie, Artă, Relaxare, Aventură. Cu familia sau prietenii.  Totul, la Castelul Cantacuzino!

Ce vom face in cadrul acestui Atelier: Catarare (1 traseu si 2 ture de tiroliana), Tir cu arcul (10 sageti/copil).

BONUS:  MASA DE PRANZ   (se serveste in Predeal) 

Se poate  vizita :  Castelul Cantacuzino (intrarile la obiectivele turistice nu sunt incluse).GRUP21 platit.23 platit.25 platit.30 platit.40 platit.44 platit.
TARIF147 lei143 lei185 lei157 lei122 lei118 lei
TARIFUL INCLUDE: transport cu  miniautocar (30 locuri) / autocar clasificat (50 – 55 locuri); activitati.
TARIFUL NU INCLUDE: intrarile la obiectivele turistice; parcarile auto; alte servicii decat cele mentionate; masa de pranz.
NOTA: Tarifele sunt exprimate in lei/platitor. La solicitare, Agentia poate pune la dispozitia grupurilor servicii de ghid si asistenta turistica; Ziua turistica dureaza max. 12 ore.  Rezervari din timp. 
OBSERVATIE: Este considerata rezervare ferma dupa semnarea contractului si achitarea unui avans, iar diferenta se achita cu 2-3 zile inainte de efectuarea excursiei. Prezenta oferta este parte integranta a contractului de prestari service.

Spune-ti opinia

Nota: Codul HTML este citit ca si text!